Assistent bedrijfsleider/Werkvoorbereider VRI & Installatie…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
26-06-13
adverteerder
Routeco
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Best
telefoon
06 23 11 90 90
gezien
37 x
snelcode info
2542000

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Tao Elektrotechniek BV ?is binnen de Tao Groep de specialist betreffende het onderhouden en aanleggen van installaties in utiliteitsbouw, woningbouw en renovatieprojecten, als ook de gehele verkeersregelinstallatietechniek.?Tao Elektrotechniek BV is een bedrijfsonderdeel van de Tao Groep, welke opgericht is in 1986. Wij werken op een professionele en servicegerichte manier waarbij kwaliteit en klantgerichtheid bovenaan staan. Dit wordt gerealiseerd door een collegiaal en enthousiast team, met een hoge mate van zelfstandigheid. Binnen onze organisatie zijn wij op zoek naar een:
Assistent bedrijfsleider/Werkvoorbereider VRI & Installatie Elektrotechniek Leerdam
??????????????????????? In deze functie bent u de rechterhand van de bedrijfsleider en diens vervanger bij afwezigheid. U zult zich bezighouden met het opstellen van calculaties, begrotingen en alle voorkomende werkzaamheden die bij het voorbereiden van de werken horen. U onderhoudt de contacten met opdrachtgevers, adviseurs en bouwpartners. Daarnaast bent u verantwoordelijk voor het aansturen van de monteurs.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Routeco
Tel nr: (+31) 06 23 11 90 90
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508929

Deel deze advertentie met:
|