Commerci?le binnendienst op afstand

prijs
€ 37
datum plaatsing
18-06-12
conditie
nieuw
adverteerder
Flexibel
type
aangeboden
adverteert sinds
03-12-2012
plaatsnaam
Beverwijk
telefoon
0251860227
gezien
73 x
snelcode info
1531904

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

De flexibele uitbelservice van FlexiBel

Ook voor kwalitatieve uitbelservices bent u bij Flexibel aan het juiste adres.
Wij kunnen voor u op een actieve manier uw klanten en prospects benaderen voor het maken van afspraken, het updaten van uw klantenbestand of het verkopen van uw producten of huurt een team van specialisten in die ervoor zorgen dat uw klanten behandeld worden zoals u het zelf ook zou doen, dus met veel service en kwaliteit.
Wij werken niet met studenten maar met ervaren en betrokken mensen die weten hoe de wereld in elkaar zit. U kunt ons hierdoor zien als een verlengstuk van uw eigen werken met veel aandacht voor uw klanten/prospects en kunnen ervoor zorgen dat er een goede band tussen u en uw (toekomstige) relaties ontstaat. Uw klanten/prospects zullen hierdoor niet merken dat ze door een extern bedrijf worden benaderd, zij zullen denken dat een werknemer van uw bedrijf heeft benadrukken we ook door middel van het meezenden van uw eigen telefoonnummer of van een voor u speciaal aangevraagd telefoonnummer.
Het grote voordeel hiervan is dat de gecontacteerden ook terug kunnen bellen en zij niet het gevoel hebben dat zij gebeld worden door een telefonisch kunnen wij vervolgens ook deze inkomende telefoontjes voor u beantwoorden en zo bijvoorbeeld direct een afspraak voor u hanteren geen minimale afname en berekenen geen opstartkosten.
Dus ook voor een kleinere belactie kunt u gerust bij Flexibel uurtarief is 37,00 euro per uur exclusief BTW . Hier zijn de belkosten naar vaste en mobiele nummers in Nederland bij inbegrepen.
Een persoonlijk terugbelnummer hoort tevens tot onze standaard u een bepaald budget dan maken we samen met u een planning om zo het belschema vast te stellen. U weet dan precies waar u aan toe bent en u komt niet voor vervelende verrassingen te , bent u op zoek naar een betrouwbare en betrokken partner voor uw klantenbeheer dan moet u bij Flexibel zijn. Bel voor een vrijblijvende afspraak 0251-860227

[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|