Vintage meubels, speelgoed, serviesgoed, boeken

prijs
zie omschrijving
datum plaatsing
21-01-17
conditie
gebruikt
adverteerder
Dorcas Heemstede / Ellen
type
aangeboden
adverteert sinds
15-05-2014
plaatsnaam
Heemstede
telefoon
023-5294121
gezien
1 x
snelcode info
5239317

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bent U op zoek naar leuke kleding, een bijzonder boek, een zeldzame LP, een vintage krukje of net dat ontbrekende kopje? De kans dat U dat bij ons vindt is heel groot. Onze kringloopwinkel is gevuld met allemaal prachtige spulletjes. Je komt ogen en oren tekort en je kan uren bij ons rondsnuffelen. U kunt met alle vragen terecht bij onze enthousiaste vrijwilligers.

Dus als U een keer eens wat anders wilt en niet teveel geld wilt uitgeven kom dan eens langs bij onze oergezellige kringloopwinkel. U gaat heel blij onze winkel met volgepakte tas verlaten. Onze goede doelenwinkel is te vinden aan de Herenweg 101 te Heemstede. Openingstijden zijn donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 uur tot 15.00 uur.

Dorcas beheert met behulp van bijna duizend vrijwilligers tweeëntwintig officiële winkels in Nederland. Hier worden tweedehands goederen verkocht die niet geschikt zijn voor de hulpverlening in het buitenland, zoals boeken, speelgoed, spellen, serviesgoed, meubelen, enzovoort. Met de opbrengst ondersteunt Dorcas verscheidene hulpprojecten in Oost-Europa en Afrika.

Deel deze advertentie met:
|