Inklapbaar solarium Philips HB 811

prijs
bieden
datum plaatsing
15-10-16
conditie
gebruikt
adverteerder
Jaack
type
aangeboden
adverteert sinds
01-03-2015
plaatsnaam
Bommelerwaard
telefoon
n.v.t.
gezien
2 x
snelcode info
7199110

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Inklapbaar solarium Philips HB 811 met UV-lampen (3 x 400 W)

•Inklapbaar full-body solarium (1200 W) met 3 compacte UV-lampen, een geheugenfunctie en een ingebouwde timer. In een mooie donkergroene kleur.
•Dankzij het inklapsysteem kunt u de Sunmobile eenvoudig inklappen. Het in- en uitklappen van het apparaat is een kwestie van seconden dankzij de sterke gasveer. Als de Sunmobile is ingeklapt, kunt u deze eenvoudig uit het zicht opbergen. Dit bespaart veel ruimte in uw huis of appartement.
•3 Philips Cleo HPA Flex-Power-lampen3 Philips Cleo HPA Flex-Power-lampen De Philips Cleo HPA Flex-Power-lampen hebben een krachtige UV-straling, waarmee u een schitterende bruine kleur krijgt.
•Ingebouwde afstandsmeter voor het bepalen van de afstand tussen uw lichaam en het apparaat. Deze meter helpt u bij het bepalen van de geadviseerde bruiningsafstand die u vindt in de gebruiksaanwijzing.
•In hoogte verstelbaar aan de hoogte van uw bedU kunt de hoogte van het apparaat instellen voor de juiste bruiningsafstand. Hierdoor kunt u de hoogte van het bruiningsapparaat aanpassen aan de hoogte van uw bed en lichaam en zorgt u voor een veilige bruiningsafstand en een gelijkmatige, bruine kleur.
•Schakelt voor uw eigen veiligheid automatisch uit na 45 minuten. Hiermee voorkomt u dat u te lang aan het bruinen bent (bijv. als u tijdens het bruinen in slaap valt)

Deel deze advertentie met:
|