Inklapbaar solarium Philips HB 811

prijs
gratis
datum plaatsing
15-10-16
conditie
gebruikt
adverteerder
Jaack
type
aangeboden
adverteert sinds
01-03-2015
plaatsnaam
Bommelerwaard
telefoon
n.v.t.
gezien
3 x
snelcode info
7199110

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Inklapbaar solarium Philips HB 811 met UV-lampen (3 x 400 W)

•Inklapbaar full-body solarium (1200 W) met 3 compacte UV-lampen, een geheugenfunctie en een ingebouwde timer. In een mooie donkergroene kleur.
•Dankzij het inklapsysteem kunt u de Sunmobile eenvoudig inklappen. Het in- en uitklappen van het apparaat is een kwestie van seconden dankzij de sterke gasveer. Als de Sunmobile is ingeklapt, kunt u deze eenvoudig uit het zicht opbergen. Dit bespaart veel ruimte in uw huis of appartement.
•3 Philips Cleo HPA Flex-Power-lampen3 Philips Cleo HPA Flex-Power-lampen De Philips Cleo HPA Flex-Power-lampen hebben een krachtige UV-straling, waarmee u een schitterende bruine kleur krijgt.
•Ingebouwde afstandsmeter voor het bepalen van de afstand tussen uw lichaam en het apparaat. Deze meter helpt u bij het bepalen van de geadviseerde bruiningsafstand die u vindt in de gebruiksaanwijzing.
•In hoogte verstelbaar aan de hoogte van uw bedU kunt de hoogte van het apparaat instellen voor de juiste bruiningsafstand. Hierdoor kunt u de hoogte van het bruiningsapparaat aanpassen aan de hoogte van uw bed en lichaam en zorgt u voor een veilige bruiningsafstand en een gelijkmatige, bruine kleur.
•Schakelt voor uw eigen veiligheid automatisch uit na 45 minuten. Hiermee voorkomt u dat u te lang aan het bruinen bent (bijv. als u tijdens het bruinen in slaap valt)

Deel deze advertentie met:
|