PR-123 luchtreiniger met ionisator filtert tot 25m²

prijs
€ 59
datum plaatsing
20-03-17
conditie
gebruikt
adverteerder
Progenion
type
aangeboden
adverteert sinds
18-10-2010
plaatsnaam
Borne
telefoon
0748511901
gezien
3 x
snelcode info
708598

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

PR-123 Design luchtreiniger met ionisator
Deze traploos instelbare ionisator beschikt over een extra ventilator waarmee u indien gewenst sneller de lucht kunt zuiveren. Dit maakt de PR-123 zeer geschikt om te gebruiken in bijvoorbeeld kleine ruimtes zoals rookruimtes, volières of ruimtes waar zich fijnstof (Tonerstof) van apparatuur zoals printers of kopieerapparaten bevindt. De ionisator functie zorgt voor een verrijking van negatieve ionen in de lucht. Deze dragen bij aan een gezond en comfortabel leefklimaat. Dit merkt u aan uw verbeterde conditie.

Geruisloos en geen lucht filters vervangen
Deze luchtreiniger is geruisloos en voorzien van een optioneel in te schakelen gelagerde ventilator die een lange levensduur garandeert. Het vervangen van filters is overbodig, dankzij het gemakkelijk te reinigingen elektrostatische filter.

Printer fijnstof
Printers en kopieerapparaten kunnen schadelijke stoffen veroorzaken zoals (toner-) fijnstof,
stikstofdioxide (NO2), en tonerpoeder (carbon black). Deze fijnstof deeltjes bevatten zware metalen en kunnen schadelijke effecten hebben voor uw gezondheid. Aan te raden is om een aparte ruimte voor deze apparaten in te richten om deze schadelijke stoffen tot het minimum te beperken. Uiteraard is het belangrijk om ook deze ruimte schoon en fris te houden. Dankzij de PR-123 kunt u deze fijnstof deeltjes aanzienlijk reduceren.

Vogelfijnstof en diverse kleine dieren
Vogels en diverse kleine dieren zoals cavia’s, hamsters, konijnen maar ook reptielen verspreiden zowel fijnstof als nare luchtjes af. De PR-123 filtert de fijnstof en neutraliseert de geurtjes uit de lucht. Vervolgens wordt de lucht verrijkt met negatieve ionen die de zwevende deeltjes in de lucht verzwaren waardoor ze op de grond vallen. Een stofzuiger met een hepa-filter is dan ook aan te raden om te voorkomen dat deze fijnstof deeltjes weer in de lucht komen.

Allergenen zoals pollen en stofmijt.
De meeste problemen van hooikoorts en andere allergische problemen zijn inhalatie van allergenen, zoals die van pollen (gras, bomen en onkruid) maar ook die van huisstofmijten, schimmelsporen en huidschilfers van dieren en veren. Wanneer u overmatig allergisch bent voor deze allergenen biedt de PR-123 uitkomst. D PR-123 vangt allergenen op en houdt deze vast op de elektrostatische bladen. De PR-123 is klein en compact hetgeen deze ionisator ook zeer geschikt maakt om mee op reis te nemen.

Luchtreiniger inzetbaar in :
- Ruimtes van 10m² tot maximaal 25m²-
- Volières
- Woonkamer
- Slaapkamers
- Kantoren
- Wachtruimtes
- Praktijkruimtes

Functies:
- Luchtreiniging met ionisator
- Ventilator
- Geen filters vervangen
- Geruisloze werking
- Energiezuinig

Deel deze advertentie met:
|
gewoon beestachtig goed