Mandarijn - Cursus Chinees

prijs
€ 15
datum plaatsing
17-01-17
adverteerder
mverouw Yang
type
aangeboden
adverteert sinds
30-10-2011
plaatsnaam
Breda
telefoon
06-29 791 038
gezien
18 x
snelcode info
1098110

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Inhoud

Steeds meer mensen willen Chinees leren. Dat komt omdat China in toeristisch en zakelijk opzicht steeds belangrijker wordt voor het westen. Wie contacten met dit enorme land heeft of gaat onderhouden, komt een stuk verder met een goede basisbeheersing van de taal. In de ruim twaalf lessen komen thema's aan bod als het dagelijks leven, reizen, winkelen, uit eten en vrije tijd. Aan de hand van de vele oefeningen in deze taalcursus, in de leslokaal met uw mede cursisten en ook in uw eigen tijd doormiddel van het internet. Er is veel meer nuttig en interessant materiaal wat u kunt downloaden en thuis kunt leren.


Meteen Toepassen


U gebruikt de taal meteen in situaties die u in het dagelijks leven ook tegenkomt. Geen bladzijden vol droge grammatica, maar wat u leert, kunt u meteen toepassen. Zo gaat de taal nog meer levend.

“You’ll find that learning Chinese is fun and easy.”Eindresultaat


Na deze cursus kunt u eenvoudige gesprekken voeren in het Mandarijn Chinees, maar ook eenvoudige schrijven en lezen. Bovendien leert u meteen veel over het land, zijn inwoners, cultuur en de gebruiken. U kunt ook een vervolgcursus volgen.Waarom Mandarijn Chinees?

Mandarijn, in de volksmond Chinees genaamd, is de verzamelnaam van alle Mandarijnse taalvariëteiten. Kijkend naar het aantal moedertaalsprekers (850 miljoen mensen) is het de meest gesproken taal van de wereld. Het meest gesproken Mandarijnse dialect is het Standaardmandarijn (Pu Tong Hua)( ABC Chinees).

Standaardmandarijn (Pu Tong Hua) is de officiële spreektaal van zowel de Volksrepubliek China Als Taiwan. Het is het Pu Tong Hua zoals dat wordt onderwezen op scholen en gebruikt door de autoriteiten en media in de Volksrepubliek China, in Taiwan, in Singapore en Maleisië.
Mandarijn wordt geschreven met Chinese karakters HanZi, maar kan ook met het Latijnse alfabet worden geschreven. Hiervoor wordt meestal Hanyu pinyin gebruikt.

Het Mandarijn heeft 4 verschillende tonen en 1 neutrale toon.
Het Kantonees heeft negen tonen.

Wie ben ik?

Ik heet Isabel. Ik ben in Chengdu, China geboren en getogen. Ik heb in Nederlands bijna 5 jaar gewoon en gewerkt, tevens heb ik een universiteit opleiding en ruime evaring in het lesgeven zowel in China als in Nederland. Naast het Mandarijn beheer ik de Engelse en de Nederlandse taal.
Sinds 2007 geef ik Chinees les bij Chinees School Rotterdam en Omstreken , Danhua Culture & Education center Rotterdam en Delft Volksunversiteit. Afgelopen zomer heb ik ‘Chinese oversea teachers training’ in Jinan Universiteit, Guangzhou gehad. Ik hoop dat ik meer kwaliteit en plezier in de lessen kan aanbrengen.


Afhankelijk van uw wensen kan ik u privéles geven of groepsgewijs.

Speciale aanbieding: Mandarijn - Basis Cursus Chinees
Dit is een beginnerscursus die bestaat uit 12 lessen. Beginners kunnen in twaalf lessen een zodanige kennis van grammatica en woordenschat bereiken dat ze een simpele conversatie in het Chinees kunnen voeren zoals:

Ø vliegticket of treinkaartje boeken
Ø de weg vragen
Ø iets bestellen in een café of een restaurant
Ø een taxichauffeur vertellen waar u naartoe moet


Vanaf november 2011 begint een nieuwe kleine beginnersgroep tegen een speciaal tarief, belt u gerust op voor meer informatie of om u in te schrijven.Lerares Chinees

Mobielnummer: 06 29 791 038


E-mail:
lerareschinees@hotmail.com

Werkzaam in: Rotterdam, Drechtsteden, Breda, Den Haag


http://www.vudelft.nl/list_cursus.phtml?metacategories=&activiteit=&menu_left=Y&categorie=talen&subcategorie=Chinees


http://link.marktplaats.nl/439998596

Deel deze advertentie met:
|