TEST ENGINEER regio Veldhoven

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
12-06-13
adverteerder
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Breda
telefoon
076 - 522 33 34
gezien
24 x
snelcode info
2510894

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving:ASML, gevestigd in Veldhoven, is een van de belangrijkste leveranciers van machines voor de halfgeleiderindustrie, in het bijzonder steppers en scanners, die worden gebruikt bij het maken van chips. Klanten zijn voor het grootste gedeelte chipproducenten. ASML bouwt complexe machines die worden gebruikt voor productie van ge?ntegreerde schakelingen.?Functieomschrijving:De EUV-Factory NXE is verantwoordelijk voor de productie van scanners en ook de aanschaffing en logistiek daarvan. Het complete productieproces van de meest geavanceerde machines vindt plaats binnen deze afdeling. De afdeling Delivery Operations binnen manufacturing is verantwoordelijk voor de assemblage en classificatie van de verschillende machines en modules van de ASML-systemen in overeenstemming met strikte kwaliteitsstandaarden.
Als Tester is het jouw taak om ASML producten of (sub) systemen in te stellen, te testen en te leveren, volgens de afgesproken specificaties en levertijden.Concreet betekent dit voor jou het volgende: Naast het afstellen en testen van de producten, draag je ook zorg voor het oplossen van problemen die zich kunnen voordoen tijdens levering en kwaliteitsbewaking; Je maakt suggesties voor verbetering van de producten of productieprocessen, waarbij je voldoende aandacht besteed aan zowel bestaande als nieuwe producten; Je brengt product, proces en metingen in kaart in protocollen en databases; Je biedt ondersteuning als er nieuwe producten ge?ntroduceerd worden in het productieproces, identificeert ze ook en rapporteert te verwachte knelpunten en lost daarbij technische problemen op.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder:
Tel nr: (+31) 040 - 290 69 76
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507474

Deel deze advertentie met:
|