PRODUCT DEVELOPMENT ENGINEER regio Son

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
14-06-13
adverteerder
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Breda
telefoon
076 - 522 33 34
gezien
39 x
snelcode info
2515696

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving:Onze opdrachtgever is actief binnen de automotive en heeft zowel een eigen productie als ontwikkelingsafdeling.?
Functieomschrijving: Je maakt deel uit van het ontwikkelteam. Binnen dit team werk je individueel of in projectverband aan (nieuw) te ontwikkelen producten; Je kennis van materiaaleigenschappen, hydraulica en elektrotechniek wordt aangesproken om tot hoogwaardige en innovatieve oplossingen voor de (in/externe) klantvraag te komen; Naast je creativiteit wordt ook je accuratesse gevraagd in het bijdragen aan inbouwrichtlijnen en handleidingen. Je werkt gemakkelijk met autocad en Pro-E; Je bent ook niet te benauwd om actuele vraagstukken bij klanten te onderzoeken en bij te dragen aan een duurzame en kostenbewuste oplossing; Een pro-actieve houding in hele traject van ontwikkelen, testen en vervolgtraject is noodzakelijk.Taken: In opdracht nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten door ontwikkelen; Naast tekeningen, behoren ook werkinstructies, stuklijsten, handleidingen etc. bij de opdracht om een totaal eindresultaat te bereiken; Je geeft input aan overige relevante afdelingen mbt jouw ontwikkelingen; Onder supervisie van projectleider of afdelingshoofd een totaalproduct afleveren.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder:
Tel nr: (+31) 040 - 290 69 76
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507778

Deel deze advertentie met:
|