PROJECT ENGINEER AUTOMOTIVE regio Helmond

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
20-06-13
adverteerder
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Breda
telefoon
076 - 522 33 34
gezien
51 x
snelcode info
2529250

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving:
Een onderneming in de automobielindustrie die zich heeft gespecialiseerd in de ontwikkeling van elektrisch aangedreven voertuigen.
Functieomschrijving:
Als engineer vervul je een belangrijke rol binnen de organisatie. Je werkzaamheden zijn . het ontwikkelen van nieuwe onderdelen/componenten voor elektrische en hybride aandrijfsystemen, CANbus interfaces kabelbomen etc. die nodig zijn om de drijflijn te inbouwen in het donorvoertuig en het uitwerken van producttekeningen in Solid Works. Verder het uitweken van offertes en het opvolgen daarvan, inkoop goederen, Het begeleiden van de protobouw monteurs waarbij je ook indien nodig zelf samen met de monteur inbouwt als het gaat om nieuwe toegepaste ontwerpen. Dit alles doe je in nauwe samenwerking met je collega project engineer.Andere werkzaamheden zijn: Het zelfstandig werken als project engineer binnen Europese ontwikkelings- projecten samen met OEM's en 1ste tier's; Het zelfstandig opstellen en opvolgen van de planning; Direct rapporteren aan de directeur; Het voeren van een periodiek overleg; Alle nodige administratieve werkzaamheden die nodig zijn voor een goede vastlegging hiervan; Voorbereidende werkzaamheden . het testen en keuringen die worden uitgevoerd door het RDW en /of EMC testen door derden.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: TechMatch BV
Tel nr: (+31) 076 - 522 33 34
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508358

Deel deze advertentie met:
|