GEZOCHT: VERSPANERS DIE EEN STAP HOGEROP WILLEN! regio Gor…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
21-06-13
adverteerder
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Breda
telefoon
076 - 522 33 34
gezien
65 x
snelcode info
2532128

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving:Onze opdrachtgever is een producent van verspanende gereedschappen, modules en machines voor uiteenlopende toepassingen. Het betreft een internationale speler met wereldwijd bijna 40 vestigingen. Zij staan garant voor snelle en betrouwbare leveringen, een uitstekende service en zelfs opleidingsmogelijkheden voor haar klanten.
Functieomschrijving: Het betreft een traineeship waarbij je na een gedegen opleiding zelfstandig op pad gaat als sales engineer; Hierbij bezoek je uiteindelijk zelfstandig nieuwe en bestaande klanten; Je draagt zorg voor groei binnen uiteenlopende markten zoals automobiel, luchtvaart, scheepsvaart en de halfgeleider industrie; Je bezoekt bestaande klanten en ondersteunt hen met praktische technische raad; Je bouwt nieuwe relaties uit en je onderscheidt je door service, kwaliteit en praktijkkennis binnen de verspaning; Een technisch sterk onderbouwd verhaal is belangrijker dan een vlotte sales babbel!

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: TechMatch BV
Tel nr: (+31) 076 - 522 33 34
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508447

Deel deze advertentie met:
|