ADVISEUR DETACHERING EN WERVING & SELECTIE regio Nijmegen

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
22-06-13
adverteerder
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Breda
telefoon
076 - 522 33 34
gezien
51 x
snelcode info
2534750

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving:
TechMatch is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in detachering en werving & selectie van technici op MBO-, HBO- en universitair niveau. De vestiging Nijmegen richt zich op de regio Gelderland (Nijmegen, Arnhem .) en Brabant ('s-Hertogenbosch .).
Functieomschrijving:
Als adviseur detachering en werving & selectie ben jij binnen de regio Arnhem . het visitekaartje van onze organisatie voor zowel opdrachtgevers en kandidaten. Door een volwaardig gesprekspartner te zijn voor zowel je relaties als kandidaten ben je in staat om een kwalitatieve bemiddeling tot stand te brengen. Hierbij wordt . het volgende van je gevraagd: Het pro-actief benaderen van (nieuwe) opdrachtgevers en kandidaten; Het onderhouden van contacten met opdrachtgevers en kandidaten en het leuk vinden hierin te investeren; Het veelvuldig bezoeken opdrachtgevers; Het interviewen van kandidaten om wensen en voorkeuren goed in kaart te brengen; Het vertalen van de wensen van de opdrachtgever/ kandidaat naar de juiste kandidaat/ vacature.Het cre?ren van openingen en dus het nemen van initiatieven richting zowel opdrachtgevers als kandidaten speelt in deze regio een belangrijke rol!

Ben jij een echte pionier? Ga je uitdagingen en een concrete doelstelling niet uit de weg? Dan komen we graag met je in contact!

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: TechMatch BV
Tel nr: (+31) 076 - 522 33 34
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0505072

Deel deze advertentie met:
|