PRODUCTION ENGINEER MAKE TO ORDER regio Veldhoven

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
23-06-13
adverteerder
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Breda
telefoon
076 - 522 33 34
gezien
79 x
snelcode info
2535835

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving:ASML, gevestigd in Veldhoven, is een van de belangrijkste leveranciers van machines voor de halfgeleiderindustrie, in het bijzonder steppers en scanners, die worden gebruikt bij het maken van chips. Klanten zijn voor het grootste gedeelte chipproducenten. ASML bouwt complexe machines die worden gebruikt voor productie van ge?ntegreerde schakelingen.
Functieomschrijving:DE EUV factory is verantwoordelijk voor de volume productie van wafersteppers en scanners. Het complete productie proces van de meest geavanceerde machines vindt plaats binnen Manufacturing. De afdeling Production Engineering binnen Manufacturing onderhoudt de volume productie, inclusief de systeem installatie en het kwalificatie proces bij de klant. Daarnaast optimaliseren zij de productie en installatie processen.
Het is jouw missie als MTO Engineer om te co?rdineren, voorbereiden en ondersteuning bieden waar nodig, om een succesvolle uitvoering van de MTO (Make To Order) te realiseren. MTO betekent ook Customer Order Control Point (COCP), Acceptance Test Procedure (ATP), Customer Special Request (CSR), Final Acceptance Test (FAT) en Site Acceptance Test (SAT). Dit betekent concreet voor jou: Je bent bezig voor de hele organisatie in de breedte, alle afdelingen van Sales tot Productie; In samenwerking met Sales, Marketing en Development teams zorg je ervoor dat MTO goed georganiseerd is voor uitvoering; Je bent het enigste aanspreekpunt met betrekking tot MTO co?rdinatie; Je definieert en waarborgt de geluiden vanuit Manufacturing en Field volgens het ontwerp van MTO; Je doet de MTO werkvoorbereiding per onderdeel voor bijvoorbeeld methodes, procedures, gereedschappen etc. om een goede uitvoer van MTO te bereiken.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: TechMatch BV
Tel nr: (+31) 076 - 522 33 34
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0479381

Deel deze advertentie met:
|