R&D ENGINEER MACHINEBOUW / DESIGNER regio Venlo

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
27-06-13
adverteerder
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Breda
telefoon
076 - 522 33 34
gezien
44 x
snelcode info
2545310

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving:
Een innovatieve machinebouwer met een eigen kleine R&D afdeling.
Functieomschrijving:
Ter uitbreiding van de huidige afdeling R&D (3 fte) is onze opdrachtgever op zoek naar een creatieve R&D engineer. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig ontwikkelen, vervaardigen en uittesten van concepten en/of prototypes van apparatuur en machines.
Tot je takenpakket behoren: Uitdenken en ontwikkelen van compleet nieuwe machinemodules en machines; Het uitwerken van de hoofdlijnen in het 3D pakket HiCAD; Je maakt zelfstandig de prototypes of delen daarvan met alle daarbij voorkomende bewerkingen; Uitbesteding van onderdelen en prototypes bij derden. Het testen van machines en machinemodules; Je stelt je kritisch op en benadert vanuit je eigen inventiviteit en creativiteit de sterke en zwakke punten van een concept en bespreekt deze met je collega's binnen de R&D: Het verrichten van marktonderzoek, bezoeken van klanten, leveranciers en beurzen; In deze functie werk je veel samen met de afdeling engineering bestaande uit mechanical engineers, software engineers en electrical engineers (12 fte).

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder:
Tel nr: (+31) 076 - 522 33 34
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0509068

Deel deze advertentie met:
|