Essentiële Oliën een weldaad voor uw gezondheid !

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
13-09-15
conditie
nieuw
adverteerder
Pure Products
type
aangeboden
adverteert sinds
01-07-2013
plaatsnaam
Breda
telefoon
n.v.t.
gezien
15 x
snelcode info
5923677

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Sport en Welzijn > Welzijn > Gezondheidsproducten

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden

OMSCHRIJVING:

Geniet van de weldaad van de nieuwe essentiële oliën van Forever Living Products!

  Etherische oliën en aromatherapie worden ook al in vele oude beschavingen toegepast. De eerste beschrijvingen hiervan om het lichaam op natuurlijk wijze te ondersteunen, de zintuigen te stimuleren en mensen te helpen zich beter te voelen en er beter uit te zien, dateren uit de eerste eeuw na Christus. Iedere nuance van een etherische olie heeft weer zijn eigen positieve effect.  

Na de oogst worden de etherische oliën gewonnen uit de met zorg geselecteerde gewassen, voornamelijk door middel van stoomdestillatie en persing. Iedere etherische olie wordt verkregen uit een bepaald deel van de plant, zoals de bloesem, de vrucht, de zaden, het blad of zelfs de schors en de wortels. 

Verschillende essentiële oliën kunnen worden gecombineerd om hun eigenschappen maximaal te benutten. De Forever™ Essential Oils Blends zijn elk opgebouwd uit verschillende zorgvuldig geselecteerde oliën voor maximale resultaten. Elke symfonie van geur creëert een krachtige mix, perfect gecombineerd om aan een specifieke behoefte te voldoen. De ingrediënten zijn wereldwijd van de beste producenten geselecteerd en samengesteld voor de hoogst mogelijke effectiviteit.

De oliën hebben allen verschillende eigenschappen van stimulerend, versterkend, of verfrissend, tot kalmerend, rustgevend voor lichaam en geest en ontspannend.

Bekijk de weldadige olie op foreverhappy nl

 


EXTRA KENMERKEN:
 ● Type: Aroma

ADVERTEERDER:
Naam: Pure Products

Deel deze advertentie met:
|