IQ onderzoek in één dag

prijs
€ 295
datum plaatsing
09-11-16
adverteerder
Kelly Rozendal
type
aangeboden
adverteert sinds
07-10-2010
plaatsnaam
Dalfsen / Ommen
telefoon
06-28407401
gezien
21 x
snelcode info
3250948

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Bent u nieuwsgierig naar het intelligentie niveau van uw kind of uzelf, met daarbij een sterkte en zwakte profiel, maar heeft u geen behoefte om middels doorverwijzingen bij een psychologie praktijk uit te komen? Dan bied ik de oplossing. Een officiële intelligentiebepaling en adviesgesprek in één dag!

U krijgt een helder beeld van de cognitieve vermogens van uw kind, zonder daarbij direct een 'stempel' in de vorm van een diagnose te krijgen. Ik geef u handvatten, adviezen en tips, waarmee u en uw kind thuis en op school verder kunnen.

Ik werk als zelfstandig orthopedagoog en als gedragsdeskundige in de jeugdhulpverlening. Indien u ook andere vragen heeft wat betreft de ontwikkeling van uw kind of over de opvoedsituatie, kan ik een uitgebreider onderzoek verrichten door middel van vragenlijsten, observatie, testjes en gesprekken.

Meer weten? Stuur een email naar k.rozendal@hotmail.com, onder vermelding van uw telefoonnummer, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op. De kosten voor een volledige intelligentie onderzoek, met conclusies en aanbevelingen, zijn 295 euro.

Deel deze advertentie met:
|