DECT Telefooncentrale 301D IP ECO van Siemens

prijs
€ 35
datum plaatsing
04-02-17
conditie
gebruikt
adverteerder
T.O. van der Sligte
type
aangeboden
adverteert sinds
04-01-2013
plaatsnaam
Ommen
telefoon
0529-454838
gezien
3 x
snelcode info
3354092

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Surfen en bellen tegelijk
De Siemens Gigaset 301D IP is een router en DECT-telefooncentrale in één. Overbodige 'kastjes' kunnen de deur uit. Je belt voortaan via het vaste telefoonnet én voordelig via internet. Meerdere pc's in je huis zijn via hetzelfde account met internet verbonden en je profiteert van handige diensten als Telefoongids en online weersvoorspellingen. En met een VoIP-account bel je nóg voordeliger via internet.

Handig voor meerdere gebruikers
Met de Siemens Gigaset 301D voer je drie gesprekken tegelijk: twee via internet en één via analoge lijn. Handig dus voor meerdere gebruikers in één pand. Maximaal 6 handsets aan te melden. De Siemens Gigaset is 'GAP-compatible', dus ook andere DECT-toestellen sluit je aan. Het geluid via de Gigaset 301D is van zeer hoog HD-sound niveau. Alle gesprekken komen dus luid en duidelijk door.

Siemens Gigaset 301D IP: goed voor het milieu
Door het variabele zendvermogen van de set bespaar je zo'n 60 procent elektriciteit. Dat is goed voor het milieu en je portemonnee. Installeren van de Siemens Gigaset 301D IP is zeer gemakkelijk door de Nederlandse handleiding die te downloaden is.

Deel deze advertentie met:
|