Appartementen - Meer Lago Maggiore

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
27-01-17
adverteerder
W. Laarman
type
aangeboden
adverteert sinds
12-04-2011
plaatsnaam
Dalfsen / Ommen
telefoon
n.v.t.
gezien
24 x
snelcode info
755695
Verzekeren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Ons authentieke Italiaanse huis 'Casa Bellissima' beschikt over 4 sfeervolle appartementen en bevindt zich op een mooie en unieke locatie aan het Lago Maggiore meer in Noord Italië, op een reisafstand van 950 km van Utrecht.
Het huis staat aan de rand van het kleine dorpje Feriolo en dit dorpje gelegen aan de oever van de Golfo Borromeo is één van de bijzondere panoramische punten van het Lago Maggiore. Hier aan de fraaie westelijke oever bevindt u zich niet alleen midden in het mooiste deel van het meer, maar ook in het toeristische hart ervan. In de directe omgeving van Casa Bellissima en Feriolo vindt u prachtige stadjes, evenals de 3 Borromesche eilanden als één van de grootste attracties.

Op de iets hogere locatie van het huis, met een bijzonder uitzicht op de zuidelijke Alpen, het dorp en het meer, zult u zich snel thuis voelen en kunt u een heerlijke vakantie beleven. De comfortabel ingerichte appartementen hebben een eigen terras in de ruime tuin aan de voorzijde. We hebben 3 appartementen die voor 4-6 personen geschikt zijn en 1 appartement voor 2-3 personen. Op slechts enkele minuten lopen bevindt u zich meteen aan de kleine boulevard van Feriolo. Hier zijn restaurants, enkele cafés met terras, kleine zandstrandjes en de haven te vinden, maar ook heeft het dorp een eigen supermarkt en warme bakker! Eind juli begin augustus vinden er authentieke feesten plaats in het dorp, met grote barbecues, muziek en activiteiten.

Heeft u een boot, dan kan hiervoor een aanlegplaats op locatie gehuurd worden!

Kortom, trek de bergen in, ontdek de pittoreske stadjes rondom het meer, luier op de strandjes, laat je culinair verwennen in één van de vele restaurantjes oftewel geniet gewoon volop van het Italiaanse leven.
Goede ervaringen van onze gasten hebben bij Zoover gezorgd voor 'Recommended' in 2013 en achtereenvolgens in 2014 en 2015 het predicaat 'Highly Recommended'. Dus, ga naar onze website, laat u verrassen door de vele foto's, en krijg zodoende een goede indruk van Casa Bellissima, het Lago Maggiore en zijn omgeving. Ook als u komt met het vliegtuig, in combinatie met trein en bus is een zorgeloos verblijf bij ons mogelijk!

www.appartementlagomaggiore.nl

Deel deze advertentie met:
|