stacaravan op camping de maashorst

prijs
€ 4.500
datum plaatsing
03-02-17
conditie
gebruikt
adverteerder
tessa
type
aangeboden
adverteert sinds
10-01-2011
plaatsnaam
's- Hertogenbosch
telefoon
0681667781
gezien
34 x
snelcode info
709988
Verzekeren?

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Het recreatieoord is gelegen in een natuurgebied deel uitmakend van het natuurpark De Maashorst. Dit bevindt zich tussen de plaatsen Nistelrode, Uden, Zeeland en Schaijk. De totale oppervlakte van het recreatieoord bedraagt 38 hectaren, waarvan een gedeelte bestaat uit campingterrein met jaar – en seizoenplaatsen, alsmede een gedeelte voor kortkampeerders. Tevens beschikken wij over een zeer doelmatige horeca-accommodatie van 450 m2, waarin alle mogelijke evenementen plaats vinden, terwijl voor de jeugdige kampeerders een jeugdsoos van 200 m2 beschikbaar is.
De waterpartijen op de Maashorst bestaan uit een diep gedeelte voor geoefende zwemmers en een ondiep deel met een vlakke bodem voor kinderen en ongeoefende zwemmers. De hele waterpartij is omgeven door zonnestranden die bestaan uit een deel zand en zonneweide en dus geschikt om te zwemmen en te zonnen. Duizenden dagrecreanten maken dan ook dankbaar gebruik van de voorzieningen.

De Maashorst beschikt over een zeer doelmatige horeca-accommodatie van 450 m2, waarin alle mogelijke evenementen plaats vinden, terwijl voor de jeugdige kampeerders een jeugdsoos van 200 m2 beschikbaar is. De accommodatie kent een gezellige bar.

Petit-restaurant de Maashorst is uitermate geschikt om met familie of vrienden een lekker hapje te eten onder het genot van een drankje. Met vrij uitzicht op de waterpartijen hebben we een uniek sfeertje weten te creëren. U kunt uw kinderen in de aangrenzende speeltuin in de gaten houden.

de stacaravan heeft huiskamer 4 slaapkamers 1 douche keuken en schuurtje en mooie betegelde tuin. alles is omheind .
u kunt altyd een afspraak maken om tekomen kijken .

Deel deze advertentie met:
|