wijn-en kaashuisje in Frankrijk

prijs
€ 25.000
datum plaatsing
18-02-17
adverteerder
ron
type
aangeboden
adverteert sinds
04-09-2013
plaatsnaam
Belgische Park
telefoon
06-14771372
gezien
77 x
snelcode info
2829281
Financieren?
Verzekeren?

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

In de Haute Marne moeten wij wegens privé redenen ons natuurstenen huis te koop aanbieden. Wij kochten het met als doel het volledig te (laten) renoveren. Zover is het helaas nooit gekomen. Het is van oorsprong een boerenwoning, maar werd later in gebruik genomen als een wijn- en kaashuisje. Wij hebben het huisje tot dusver gebruikt als opslag voor hout, tuinmeubels en stalling voor de auto.
Het pand bevindt zich in een prachtig bloemendorp met ongeveer 180 inwoners. Het is uitstekend gelegen in het centrum van dit rustige van oudsher wijndorp, omringd door bossen en ligt aan het lieflijke en meanderende riviertje de Petite Amance. Doordat het huisje hoger is gelegen is er geen enkele kans op overstromingsgevaar bij hoog water.
Aan de voorkant heeft men een prachtig uitzicht over de heuvels en het achterliggende bos. Ook vanuit de tuin aan de achterzijde heeft men een schitterend panaroma.
Het huis is vijf jaar geleden voorzien van een gloednieuw dak, waarbij ook de dakconstructie werd vervangen . Deze grote reparatie is uitgevoerd door een officiële aannemer/loodgietersbedrijf, kosten 20.000 euro. Rekening overlegbaar.
Zowel aan de voor- als aan de achterzijde van het dak is een Veluxraam aangebracht. Het huis heeft een ruime voortuin op eigen grond. Aan de achterkant bevindt zich een bestrate cour en wanneer men de trap opgaat komt men in de achtertuin. Deze kan zo mogelijk als groentetuin gebruikt worden.
Een van de zijmuren aan de achterkant is herbouwd door een aannemer met de oorspronkelijke natuurstenen. Een vervallen binnenmuur is opnieuw opgetrokken met betonblokken. Voor de rest moet het huis totaal gestript worden. Er is geen elektrische installatie en geen sceptische tank. Het biedt de koper de kans het geheel naar eigen smaak in te richten en te verbouwen.
De breedte van het huis bedraagt 6 meter, de diepte is 14 meter. Door de hoogte van het huis en de oppervlakte is er een zee aan ruimte.
De achtertuin is 3 are en 67 ca De afmetingen van de voortuin zijn 6 bij 6 meter.
De prijs bedraagt 30.000 euro.
Gezien de door ons gemaakte kosten is er nauwelijks onderhandelingsruimte wat de prijs betreft!
Op verzoek kunnen wij nog foto’s toesturen.
Vanzelfsprekend bieden wij verder informatie via de mail of telefonisch: 00316-48525638

Deel deze advertentie met:
|