Indesit IWDD6145 was/droogcombinatie

prijs
bieden
datum plaatsing
06-11-16
conditie
nieuw
adverteerder
peter karthaus
type
aangeboden
adverteert sinds
10-08-2014
plaatsnaam
Ypenburg
telefoon
0644224556
gezien
29 x
snelcode info
4008047

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Wegens verhuizing te koop: bijna nieuwe wasdroogcombinatie van Indesit. De machine werkt uitstekend en heeft denk ik nog geen 50 wasjes gedraaid. Wassen, drogen of een combinatie ervan. Inclusief gebruiksaanwijzing.

op internet staat deze omschrijving:
Met deze Indesit IWDD 6145 was/droogcombinatie was en droog je al je wasgoed in een machine. Hij heeft een maximaal vulvermogen van 6 kg, waardoor je bergen wasgoed in een keer kunt wassen. De machine beschikt over 13 wasprogramma's, waaronder kort- en sportwasprogramma. Deze wasmachine levert tot slot uitstekende was- en droogprestaties.

Speciale sportprogramma's
Sport is een van de leukste manieren om je vrije tijd te besteden. Daarom bieden de Indesit EcoTime wasmachines drie verschillende "sportprogramma's", voor elk type sport en vuil. Deze programma's zijn op maat gemaakt voor sportkleding die een speciale behandeling nodig heeft, en geven de beste wasprestaties zonder stof en vezels te beschadigen.

Uitgestelde start
Met de uitgestelde startoptie kun je het begin van een wasprogramma 24 uur uitstellen. Stop de was in de machine, voeg wasmiddel toe, kies het programma en de machine begint op het door jou gewenste tijdstip.

Kenmerken Indesit Was / droogcombinatie IWDD 6145:

Kleur: Wit
Laadcapaciteit: 6 kg per wasbeurt
Laadcapaciteit drogen: 5 kg
Type motor: Koolborstelmotor
Waterverbruik per cyclus: 52 l
Waterresultaat: Klasse A
Droogresultaat: Klasse B
Aantal wasprogramma's: 13
Afmetingen (b x h x d): 59.5 x 85 x 53.5 cm

Echt een supermachine waar je nog jaren plezier van kunt hebben! Hij staat beneden, dus geen gesjouw. Ongeveer 100 meter van de parkeerplaats, dus wel even een karretje meenemen. (Of een sterk mens!)

Deel deze advertentie met:
|