genezing en hulp langs geestelijke weg

prijs
zie omschrijving
datum plaatsing
28-11-16
adverteerder
Marion van Wingerden
type
aangeboden
adverteert sinds
01-09-2014
plaatsnaam
Vogelwijk
telefoon
0174-240897
gezien
19 x
snelcode info
4111517

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

De Bruno Gröning-Vriendenkring is intussen wereldwijd bekend. De betekenis en werking van de boodschap, die Bruno Gröning (†1959) door zijn leven en zijn woorden aan de mensen heeft verder gegeven, wordt ook in onze dagen duizendvoudig bewaarheid. Genezingsberichten vanuit de hele wereld getuigen hiervan, dat mensen toegang kunnen vinden tot een kracht, die zelfs voor het door artsen vaak uitgesproken oordeel "ongeneeslijk" geen houvast heeft. Een kracht, die succesvol en allesomvattend nood en leed opruimt, zoals het voor het menselijke weten en kennis slechts in de verste verte mogelijk was. Bruno Gröning sprak over de "Goddelijke genezende kracht", de "Heilstrom". Hij was ervan overtuigd dat de mens, met behulp van zijn leer, deze kracht voor zich nuttig kan gebruiken. Zo luidt een markante uitspraak uit zijn leer: “Vertrouw en geloof! Het helpt, de goddelijke kracht!”.

Lezing over een hulp en genezing langs geestelijke weg door de leer van Bruno Gröning op zaterdag 14 november om 15.00 uur in de zaal aan de Rietzangerlaan 2A in Den Haag. Ingetreden genezingen worden voorgesteld en iedere deelnemer krijgt de mogelijkheid de werking van de natuurlijke geestelijke geneeskracht aan zijn eigen lichaam te ervaren. De organisator is de Bruno Gröning-Vriendenkring.
Alle geïnteresseerden zijn welkom. De toegang is vrij, een bijdrage wordt gevraagd. Verdere informatie in internet http://www.bruno-groening.org/nederlands of tel. 0180-428018.

https://www.facebook.com/pages/Bruno-Gr%C3%B6ning-Vriendenkring-Nederland/730439370366303?fref=ts

Deel deze advertentie met:
|