blackberry palybook 16G

prijs
t.e.a.b.
datum plaatsing
20-11-16
conditie
gebruikt
adverteerder
linda
type
aangeboden
adverteert sinds
12-04-2010
plaatsnaam
Den Helder
telefoon
n.v.t.
gezien
85 x
snelcode info
2825926

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

nieuw gekocht maar nooit gebruikt omdat ik een ipad heb gekregen
aankoopbon aanwezig heb hem gekocht voor 199,-

De Blackberry Playbook is een echte krachtpatser. Hij is dan ook bedoeld voor de professionele gebruiker, wat niet betekent dat hij niet uitermate geschikt is voor de wat luchtigere doeleinden. Zowel voor consumenten als voor zakelijk kan dat een zeer populaire tablet-pc worden.

Beeldscherm

Het 7 inch scherm heeft een maximale resolutie van 1024 x 600 pixels. Het capacitieve beeldscherm heeft de mogelijkheid om 1080p (Full HD) video-bestanden af te spelen.

BlackBerry Playbook besturingssysteem

De Playbook ondersteunt Adobe Flash en HTML 5. RIM heeft speciaal voor haar tablets een nieuw besturingssysteem ontwikkeld, Blackberry Tablet OS. Tablet OS ondersteunt multi-tasking, wat in combinatie met de krachtige hardware een goede gebruikerservaring oplevert. Applicaties blijven beschikbaar op de achtergrond. Video’s en spellen, bijvoorbeeld, blijven perfect doordraaien of pauzeren (wat je wilt) wanneer men niet direct met die applicatie aan de slag is.

Specificaties BlackBerry Playbook

De Playbook weegt slechts 400 gram en zijn afmetingen zijn 13 x 19.3 x 1 cm. De dual-core Cortex A9 1 Ghz processor maakt gebruik van 1 GB Ram geheugen en het apparaat heeft een 16 GB of een 32 GB harde schijf. Het geheel wordt bestuurd door Blackberry Tablet OS, met Linux als basis.

Connectiviteit

Bluetooth is aanwezig voor de draadloze communicatie. Hij heeft een microUSB-poort waardoor randapparatuur verbonden kan worden met deze tablet. Daarnaast beschikt hij over een HDMI uitgang, zodat hij uitstekend gebruikt kan worden als mobiele entertainment oplossing. Internetten en applicaties downloaden kan via de WiFi-connectie. Op dit moment zijn er nog geen 3G varianten van de Playbook. RIM heeft aangegeven dat later dit jaar een 3G-variant op de markt zal komen.

Als je een BlackBerry smartphone hebt is het mogelijk om met Bluetooth een connectie te maken met je Playbook. Je kunt dan al je e-mails, contacten en je kalender van je BlackBerry smartphone lezen en editen op je Playbook. Als de verbinding wordt verbroken is ook al deze informatie weer verdwenen van je Playbook. Ook kun je bij zo’n connectie op je Playbook gebruik maken van de 3G-verbinding van je BlackBerry smartphone.

Camera’s

De 3 megapixel frontcam wordt videobellen mogelijk gemaakt (VOIP) en de 5 megapixel camera aan de achterzijde kunnen hoogwaardige foto’s worden gemaakt. De camera’s hebben de mogelijkheid om in HD te filmen.

Deel deze advertentie met:
|