Dieetcoach Salon Uiterlijk Den Helder ,Hollands kroon

prijs
zie omschrijving
datum plaatsing
02-10-16
adverteerder
Salon Uiterlijk
type
aangeboden
adverteert sinds
01-03-2015
plaatsnaam
Den Helder
telefoon
0223-697787
gezien
383 x
snelcode info
5156394

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Dieetcoach
Power Slim
Wij zijn per 19 januari 2015 officieel benoemd tot Power Slim center.
Hiervoor heeft Sylvia Datema met goed gevolg de door diëtisten ontwikkelde Basic Academy van Power Slim gevolgd. Bij Sylvia Datema kun je vanaf nu terecht voor deskundig advies en persoonlijke begeleiding bij het afvallen.
Power Slim is geen dieet. Het is een totaal concept; een afslankprogramma. Onder persoonlijke begeleiding van voedingscoach Sylvia Datema werk je naar je streefgewicht en een gezond voedingspatroon toe. Kenmerkend hierbij is de ideale balans van verantwoorde voeding, professionele begeleiding en voldoende aandacht voor lichaamsbeweging.
Met Power Slim val je snel en moeiteloos af. Je gaat niet minder eten, maar anders. Je hebt 5 á 6 eetmomenten per dag. Deze bestaan uit Power Slim producten, aangevuld met groente, vlees en vis. Met het gezin mee eten blijft heel makkelijk
De coach is jouw stok achter de deur, iemand die je over het dode punt helpt en die je blijft stimuleren en motiveren. Niet alleen tijdens het afvallen, maar ook na het behalen van je streefgewicht blijf je onder begeleiding om terugval te voorkomen. Hierdoor bereik je niet alleen je streefgewicht maar behoud je het ook!
Wil jij ook weer lekker in je vel zitten? Maak dan nu een afspraak met Sylvia Datema voor een gratis adviesgesprek.

Contactgegevens
Julianaplein 34b
1781 HC Den Helder
0223 69 77 87

info@salonuiterlijk.nl
www.salonuiterlijk.nl


Bel 0223- 69 77 87

voor een afspraak!

Deel deze advertentie met:
|