De Zusters Den Helder

prijs
zie omschrijving
datum plaatsing
02-10-16
adverteerder
Woningstichting Den Helde…
type
aangeboden
adverteert sinds
04-11-2014
plaatsnaam
Den Helder
telefoon
0630724319
gezien
174 x
snelcode info
7089341
Financieren?
Verzekeren?

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving


De Zusters, Den Helder

Op de locatie van de voormalige Zusterflat op de hoek van de Polderweg en het Julianaplein, realiseert Woningstichting Den Helder 20 koopwoningen, waarvan 7 eengezinswoningen en 13 appartementen.

Dit plan ligt aan het stadspark en op loopafstand van het stadshart met diverse winkels en voorzieningen, de dijk en Willemsoord.

Appartementen
De appartementen worden verdeeld over een blok van vier woonlagen en zullen bestaan uit meerdere slaapkamers, een woonkamer met keuken, aparte toilet- en badruimte, eigen balkon en een berging op de begane grondvloer. De bovenste twee appartementen krijgen een dakterras (optioneel).

Woningen
De zeven grondgebonden eengezinswoningen zijn verdeeld over een blok van drie woonlagen. Op de begane grondvloer wordt een (woon)keuken , toiletruimte en aparte bergingsruimte, losstaand van appartementen, gerealiseerd. Eerste verdieping is voorzien van een ruime woonkamer met aan de achterzijde van de woning een balkon. Op de tweede verdieping komen nog 3 slaapkamers en een badkamer.

Voortgang
Inmiddels zijn de sloopwerkzaamheden gereed en is men bezig met de voorbereidingen voor de nieuwbouw. Naar verwachting start de nieuwbouw in april 2016.

Geplande oplevering: eind 2e kwartaal 2017.

Akse Media heeft opdracht gekregen voor het maken van de verkoopbrochure en de projectwebsite. Verwacht wordt dat dit eerste kwartaal van 2016 gereed is, waarna de verkoop medio april 2016 zal starten.

De maquette van dit project (schaal 1:75) is te bezichtigen op kantoor van makelaar Coltof, Oude Rijkswerf in Den Helder.

Meer informatie
Voor informatie omtrent de verkoop kunt u contact opnemen met de verkoopmakelaar Coltof, telefoonnummer (0223) 200005 of via info@coltofmakelaardij.nl

Geïnteresseerd?
Meldt u vrijblijvend aan voor de serie nieuwsbrieven over project De Zusters. Hierin vertellen wij meer over het project en de voortgang hiervan. Kent u anderen dit ook de nieuwsbrieven over dit project willen ontvangen? Opgeven voor de nieuwsbrieven kan telefonisch via het algemene telefoonnummer van Woningstichting Den Helder: (0223) 677677.

Deel deze advertentie met:
|