Nederlandse zilveren Gulden (karton) kopen?

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
13-11-16
conditie
nieuw
adverteerder
101Munten
type
aangeboden
adverteert sinds
07-04-2016
plaatsnaam
Julianadorp
telefoon
0223746029
gezien
6 x
snelcode info
7418590

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Verzamelen en Hobby > Edelmetalen en Baren

KENMERKEN:
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Conditie: Nieuw
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Verzendkosten €: 14.95
 ● Levertijd (in dagen): 1

OMSCHRIJVING:

Nederlandse zilveren Guldens (kartonnen munthouder)

De gewone Gulden is al even uit onze portemonnee verdwenen. De zilveren Gulden is al wat langer uit de portemonnee verdwenen. Tussen 1954 en 1967 zijn er Guldens in omloop geweest met de beeltenis van Koningin Juliana, die voor 72% uit zilver bestonden. Vanaf 1968 bevat geen enkele gulden meer zilver (overigens is 1967 een overgangsjaar, zie hierover meer bij "Echtheid"). 

Door het brutogewicht van 6,5 gram én 4,68 gram netto zilver, is dit de goedkoopste manier om bij ons zilver aan te schaffen. In termen van "hoeveel gram zilver krijgt u voor uw te bestede euro", is Nederlands zilvergeld de allergoedkoopste manier om zilver in handen te krijgen.

 

Levering

Werkelijk uniek is dat u bij ons vanaf 1 Gulden kunt bestellen. De munten worden geleverd in een kartonnen munthouder.

 

Kwaliteit

Doordat de munten worden geleverd in een kartonnen munthouder, is de kwaliteit van de munt veelal beter dan normale munten. Echter gaat het hier ook uitsluitend om gebruikte munten. De munten kunnen wel gebruikssporen en/of verkleuringen bevatten. Op de munthouder is veelal het jaartal van de munt, alsmede een bedrag van de waarde geschreven.

 

 

BTW

Dit product wordt onder de margeregel verhandeld. Dit houdt in dat wij btw afdragen over de marge die wij behalen op dit product. De btw mag hierdoor door ons niet op de factuur vermeld worden. De prijs op de website is inclusief btw.

 

Echtheid

Zilveren Guldens zijn niet magnetisch. Alle Guldens die geen zilver bevatten zijn dit wel. Alle Guldens die door ons te koop worden aangeboden, zijn uitvoerig getest op de aanwezigheid van zilver. U kunt er derhalve zeker van zijn dat alle munten echt zijn


ADVERTEERDER:
Naam: 101Munten
Tel: 0223746029
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/5181694/ko


Met vriendelijke groet,

101Munten - Goud en Zilver rechtstreeks vanuit voorraad leverbaar
 

Deel deze advertentie met:
|