Verhuizingen opslag den helder julianadorp


Verhuisshop Schagen
www.verhuisshopschagen.nl

Bestel uw verhuismateriaal online bij de specialist!

Uw verhuizing uitbesteden ? Bel ons 0224-227269

Verhuisservice
U kunt bij ons ook terecht voor verhuisservice, van een meubelstuk bezorgen, een wasmachine naar boven sjouwen of een complete verhuizing.

Verhuisbedrijf in Schagen.
Voor een verhuizing in de regio Schagen gaat u uiteraard in zee met de verhuisspecialist uit Schagen. Verhuisservice Schagen. Wij bieden een verhuisservice en transportservice aan. Vanuit onze vestiging Schagen bieden wij een compleet aanbod in transport - en verhuisservice van groot tot klein. Met de beschikking over een modern wagenpark van 5 m³ tot 40 m³ kunnen we elke verhuis - en transportklus optimaal bedienen. Verhuisservice Schagen, voor een zorgeloze verhuizing! Altijd persoonlijk contact!

Werkzaamheden;

Meubeltransport, onze chauffeur met meubelbak - bestelauto met laadklep helpt u met vervoer en bezorgen van meubelen. Groot of klein, nieuw gekocht bij een woonwinkel of op marktplaats.
Witgoed verhuizen. Nieuwe wasmachine gekocht en deze moet naar boven ? Met onze handige witgoedzak een fluitje van een cent. U kunt bij ons terecht voor de huur van een witgoedzak of u besteed de klus aan ons uit.
Transporten. Van een pakketje tot tientallen pallets. Vlotte levering binnen Nederland en België. Afstemming met uw klant over tijdvakje van levering. Modern wagenpark en flexibiliteit in de mogelijkheden.
Verhuizingen klein en groot. U kunt bij ons terecht voor de huur van verhuismateriaal tot het geheel uitbesteden van uw gehele verhuizing.
Opslag van uw inboedel in onze eigen verwarmde ruimte. Mogelijk voor gehele inboedels. Al vanaf € 5,- / week / 2 m³
Verhuizen in of naar Schagen ?

Bent u één van die ruim 1500 mensen die jaarlijks naar Schagen verhuizen ? Alles goed geregeld door de verhuisspecialist in Schagen? Uw verhuizing uitbesteden bij Verhuisshop Schagen dan komt alles voor elkaar. Voor zowel particulieren als bedrijven regelen wij graag alles wat er nodig is voor uw verhuizing. Of het nu gaat om de aanschaf of huur van verhuisdozen, het huren van een verhuisbus of het inschakelen van een verhuisteam, bij ons kunt u voor alles terecht! Alles voor uw verhuizing bij Verhuisshop Schagen.
Er komt veel kijken bij een verhuizing, daarom helpen wij graag bij uw verhuizing. Met onze ervaren en professionele ervaring krijgt u in onze Verhuisshop al deskundig advies. Op afspraak komen we bij u thuis langs, een vrijblijvende offerte op maat voor u. Nooit verrassingen achteraf, maar duidelijkheid vooraf.

Uw verhuizing in Schagen uitbesteden ?

Wij kunnen de verhuizing van A tot Z voor uw uitvoeren. U kunt ervoor kiezen het inpakken en demonteren zelf te doen en ons de verhuizingen te laten doen. Wij zorgen voor het degelijke verpakken van de inboedel. Vakkundig laden en het vervoeren van de verhuisdozen en inboedel, groot of klein, naar het nieuwe adres. Of schakel ons alleen in voor het vervoer van het grote meubilair. Aan u de keus. Verhuizen in of naar Schagen naar uw wens.
Wij verzorgen uw verhuizing van begin tot einde!

Liever een verhuizing per uur? Voor elk budget een oplossing. U kunt ook enkel een verhuisbus met 1 chauffeur inhuren. De chauffeur zal enkel laden en de inboedel beschermen en vastzetten in de auto. Zo kunt u bijvoorbeeld enkel het vervoer van grote meubels professioneel laten verhuizen tegen een budget tarief.

Kleine verhuizing in Schagen ?

Wanneer wij spreken van een kleine verhuizing, dan gaat het in de meeste gevallen om het leeghalen van een bejaardenwoning, 1-persoon huishouden of kleinere appartement. Het voordeel van een kleine verhuizing is dat het relatief goedkoop is, en er weinig tijd in gaat zitten. De meeste kleine verhuizingen kunnen wij binnen een paar uur uitvoeren. Gaat u met uw 1-persoon huishouden in Schagen wonen? Dan kunt u bij ons tegen een schappelijk tarief uw verhuizing uit besteden bij Verhuisshop Schagen.

Meubeltransport.

Wilt u goedkoop verhuizen en zoveel mogelijk op de kosten besparen? Dan kunnen wij ons voorstellen dat u een groot deel van uw inboedel met behulp van vrienden naar de nieuwe locatie verhuist. Het is echter waarschijnlijk dat de grotere artikelen niet allemaal in uw vervoermiddel passen. Daarom is het bij ons mogelijk om te kiezen voor alleen meubeltransport. Bij dit meubeltransport vervoeren wij alle grotere artikelen zoals kasten, banken, witgoed of dressoir. Gebruikelijk is dat u enkel meubeltransport wel zelf alles heeft verpakt. U huurt enkel een chauffeur met verhuisbus.

Verhuisservice in Schagen.

De term verhuisservice staat voor alle hulp bij uw verhuizing aangeboden door het Verhuisshop Schagen ook daadwerkelijk gevestigd te Schagen. Van het huren van een verhuisdoos of witgoedzak, huren van enkel een verhuisbus of het uitbesteden van uw gehele verhuizing. Bent u van plan om te gaan verhuizen, maar hebt u op enig vlak hulp nodig van een specialist? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kijken graag samen met u naar een oplossing en komen indien gewenst spoedig bij u langs om uw verhuizing door te nemen. U krijgt vooraf een heldere, duidelijke prijsopgaaf (aanneemsom), zo staat u achteraf niet voor verrassingen. Onze verhuisservice is zowel voor bedrijven als particulieren beschikbaar.

Voor alles voor uw verhuizing of uw verhuisklus uitbesteden naar de specialist!

Verhuisshop Schagen - Witte Paal 202 - 1742 LA Schagen - tel. 0224 - 227269

www.verhuisshopschagen.nl

VerhuisshopSchagen.nl
is een onderdeel van
AGH Support
Witte Paal 202
1742 LA Schagen
Nederland
T: +31 (0)224 - 227269
E: info@aghsupport.nl
KvK nr: 22060027 Alkmaar
B.T.W. nr: NL001705463B89
IBAN: NL11INGB0005324637
http://www.verhuisshopschagen.nl





















































































































































































































































































































































































Molenaar en Leek,

Molenaar en Leek is actief sinds 1927 in transport, begonnen met trekschuit en paard en wagen hebben wij ons ontwikkeld tot een modern fris en jong bedrijf.

Met onze enthousiaste gediplomeerde mensen die beschikken over de meest moderne hulpmiddelen.
Dagelijks zijn wij bezig om verhuizingen van begin tot eind vlekkeloos te laten verlopen zowel binnen Nederland als internationaal.


Ook kunt u uw inboedel bij ons verwarmd en beveiligd laten opslaan.

Vraag naar de mogelijkheden voor uw wensen en wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte.

Wij verhuizen uw inboedel, maar bieden u daarnaast een keuze uit de volgende mogelijkheden:

• U pakt alles zelf in.

• U pakt alleen de kleine spullen in, wij verpakken de rest.

Wij pakken alles in en zorgen voor demontage. Bij een verhuizing komt nogal wat kijken. Alles moet soms ook letterlijk op rolletjes lopen, dat vereist een goede en tijdige voorbereiding. Regel uw verhuizing dan ook bij voorbaat 2 tot 8 weken van tevoren. Dan kunnen wij daar rekening mee houden wat mankracht en materieel betreft.


Bent u geïnteresseerd geraakt in de diensten van Molenaar en Leek? Heeft u nog vragen en/of opmerkingen m.b.t. uw verhuizing? Meer informatie nodig? Of wilt u direct een offerte aanvragen?

Maakt u dan gebruik van ons contactformulier.

Vul uw naam, email, het onderwerp van uw bericht en de toelichting/vraag/opmerking in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Liever direct een medewerker spreken? Bel ons dan op 0223-631354 of kom langs:

Adres:

Blokmakersweg 2
1786 RC Den Helder
info@molenaar-leek.nl
Tel. 0223-631354
  • Prijs zie omschrijving
  • Datum plaatsing 16-04-24
  • Adverteerder t. klomp
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 28-02-2008
  • Plaatsnaam Julianadorp
  • Telefoon n.v.t.
  • Bekeken 662 x
  • Snelcode info 8152669

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail