Nooit meer een kater met HangoverCaps

prijs
€ 19,90
datum plaatsing
16-03-17
conditie
gebruikt
adverteerder
JenS Webshops BV
type
aangeboden
adverteert sinds
19-04-2013
plaatsnaam
Diemen / Ouder-Amstel
telefoon
0204684055
gezien
78 x
snelcode info
2363571

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Sport en Welzijn > Welzijn > Overige Welzijn

KENMERKEN:
• Conditie: Nieuw
• Levering: Verzenden

OMSCHRIJVING:
Misselijk, hoofdpijn en geen energie, de bekende verschijnselen van een kater. Hangovercaps is een middel tegen de kater. De heftigheid van een kater is afhankelijk van de conditie van de lever, welke mede wordt bepaald door erfelijkheid en levensstijl. Door Hangovercaps in te nemen, voor je alcohol drinkt, krijgt je lever een optimale ondersteuning en heb jij de volgende morgen geen kater.

Hangovercaps geeft je ook de nodige extra energie voor het uitgaan!

Wat doet Hangovercaps

Naast hoofdpijn maken misselijkheid en onbalans van het zenuwstelsel de kater kompleet. Deze symptomen van een kater zijn het gevolg van de giftige stoffen in het lichaam, die ontstaan bij het afbraakproces van de alcohol. Hangovercaps voorziet het lichaam van een basis aan juiste vitaminen. Door hangovercaps in te nemen voor je alcohol drinkt, zorg je voor een optimale basis voor je lever. Met hangovercaps zijn alle natuurlijke supplementen, die de lever nodig heeft voor een snelle afbraak van de alcohol, aanwezig. Daarnaast zorgen de drie hoofdingrediënten, Kudzu, Ginseng en Asparagine voor een versneld ontgiftingsproces. Ginseng geeft bovendien extra energie, prettig bij een avondje stappen.

Bestel direct via onze website!

ADVERTEERDER:
Naam: Weightcaps .com
Tel: 0204684055
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/2598798/ko

Deel deze advertentie met:
|
Goed voor lichaam en geest