​Kwalitatieve Tapijtreinigers in Zuid Holland!

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
25-04-14
adverteerder
Advertentie-Service
type
aangeboden
adverteert sinds
03-12-2012
plaatsnaam
Diemen / Ouder-Amstel
telefoon
n.v.t.
gezien
15 x
snelcode info
3059139

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Diensten en Vakmensen > Schoonmakers en Glazenwassers

OMSCHRIJVING:
Tapijten reinigen is een vak apart. Uw tapijt wordt regelmatig gestofzuigd en voor de dagelijkse reiniging is dat voldoende. Maar door het inlopen van vuil, stofvorming en andere invloeden zet zich op de langere duur vuil af in het diepere weefsel van uw tapijt. 

Voor het echt dieper reinigen en stofvrij maken is apparatuur nodig die niet iedereen in huis heeft. Bovendien zijn er schoonmaak vloeistoffen, gereedschappen en materialen op de markt, die wel bereikbaar zijn voor bedrijven die zich bezighouden met het professioneel reinigen van tapijten, bekleding en vloerkleden, maar niet voor privé personen. 

Vakkundige reiniging 

Tapijtenreiniging heeft alle professionele apparatuur in huis.
Bovendien kunnen onze personeelsleden niet alleen goed tapijten reinigen, ze kunnen ook goed met mensen omgaan. Op de website kunt u diverse reacties vinden van cliënten. Daarin wordt vaak de medewerker die de tapijt reiniging heeft uitgevoerd met naam genoemd. Dat wil zeggen dat ze een goede indruk achterlaten, vriendelijk zijn en vakkundig hun werk verrichten. 

Wanneer u een probleem hebt met vlekken of vuil in de vloerbedekking of op het vloerkleed, moet dat probleem opgelost worden. Daarom wordt elke schoonmaak-klus door ons, begonnen met een gesprek. 
In overleg wordt afgesproken wat er gedaan moet worden, wanneer en hoe. Daarbij brengt tapijtenreiniging de vakkennis mee, en u en uw gezinsleden de kennis van huis en vloerbedekking of meubels, hoe die gebruikt en belopen worden. 

Vlekken 

Tapijt reinigen is niet het enige dat tapijtenreiniging voor u kan doen. Ook het schoonmaken van meubels met stoffen bekleding, vloerkleden en lopers, de Perzische tapijten die u voor veel geld gekocht hebt, en waar de puppy van de buren zijn plasje op gedaan heeft. 

Vlekken kunnen altijd op uw vloerbedekking of vloerkleed komen. Of op de bank natuurlijk. 
Wanneer u uw aandacht even niet op het kopje koffie in uw hand hebt, kan het al te laat zijn. En het bezoekje van de buren met hun nieuwe puppy heb ik al genoemd. Maar hoe krijgt u de vlekken er weer uit zonder het kleed te beschadigen? Een bleekmiddel of wasmiddel is vaak te sterk en maakt van een vlek een nog grotere vlek, met een ander kleur. 

Tip voor Eerste Hulp Bij Vlekken 

Een tip, de vlek licht deppen, niet wrijven, met een theedoek die vochtig gemaakt is met lauw water. Dat is de beste,en enige eerste hulp bij vlekken. Altijd deppen, van buiten naar binnen. 

Voor het verwijderen van vlekken zijn speciale behandelingen en tapijtenreiniging gebruikt de juiste vloeistoffen en materialen voor juist dat ene probleem dat u met uw vloerbedekking hebt. De vakkennis van onze medewerkers, de materialen en gereedschappen zetten wij in om u te helpen met uw probleem. Neem nu contact met ons op voor een gesprek.
 

EXTRA KENMERKEN:
 ● Regio: Den Haag en Rotterdam

ADVERTEERDER:
Naam: Advertentie geplaatst door LinkbuildingExpert.nl
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/2786414/ko

Linkbuilding Expert; effectief uitbesteden linkbuilding en online website promotie.

Deel deze advertentie met:
|