Vervallen pand/woonhuis/woonderij voor renovatie

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
15-08-12
adverteerder
Brima-handel
type
aangeboden
adverteert sinds
15-08-2012
plaatsnaam
Wehl
telefoon
0612909333
gezien
1182 x
snelcode info
1727285
Financieren?
Verzekeren?

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

10149

Voor ??n van onze cli?nten zijn we op zoek naar vervallen panden met grond -gelegen op het platteland in de Achterhoek of Liemers- welke cli?nt wil gaan renoveren.
Prijs is afhankelijk van ligging, hoeveelheid etc.
Mocht u een dergelijk pand voor een renovatieproject hebben en het wensen te verkopen, neemt u dan even contact met ons op.
Indien mogelijk zien we graag al wat foto's van het pand/de panden en een indicatie betreffende de totale omvang van het betreffende perceel.

De geplaatste foto's bij deze advertentie hebben g??n andere intentie dan een algemene indruk te verstrekken omdat we weten dat advertenties zonder foto nagenoeg niet worden bekeken. Hier staan g??n details op waar onze opdrachtgever in eerste instantie onvoorwaardelijk belang in stelt.

Prijs; ;
Panden aanbieden gewenst, wel graag serieus.

Wij plaatsen deze zoekadvertentie namens ??n van onze cli?nten welke nu nog anoniem wenst te blijven. Het perceel met het renovatieproject dient zich in de regio Achterhoek/Liemers te bevinden.

Mocht de advertentie niet alle gewenste informatie verstrekken die u zoekt en u heeft nog vragen, bel ons of stuur even een mailtje. Wij helpen u graag en zien uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,
BRIMA-HANDEL,

Email;
Mobiel; 06.12909333 (mochten we u niet direct te woord kunnen staan, spreek dan uw bericht in. Als we wat voor u kunnen betekenen, BELLEN WE ALTIJD TERUG!!)

PS; nog niet gevonden wat u zoekt?? Stuur ons een mailtje voor een overzicht met nog v??l meer aantrekkelijke en laag geprijsde aanbiedingen.

Zie ook alle advertenties voor meer leuke spullen voor weinig geld. Ons aanbod wordt dagelijks uitgebreid met de meest uiteenlopende goederen en objecten.

[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|