offerte review (niet de prijs, wel de inhoud

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
07-10-16
adverteerder
karl
type
aangeboden
adverteert sinds
28-09-2009
plaatsnaam
Dubbeldam
telefoon
n.v.t.
gezien
1 x
snelcode info
2195807

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Al vele jaren heb ik ervaring met het toetsen van offerte teksten tegen een aanvraag. Het gaat er om dat de offerte inhoudelijk ook goed matcht met wat wordt gevraagd. Ik ben hier zeer bedreven in en ik vraag me af of hier een eigen bedrijf mee te beginnen is. Het verzoek om als u dit probleem herkent en mij daarvoor zou willen inschakelen dit kenbaar te maken via een mail. Als ik naar mijn mening voldoende response krijg dan kan ik dit idee doorzetten.


Naar mijn mening is deze optie zeer interessant voor MKB bedrijven die willen inschrijven op Europese offertes. Natuurlijk geldt deze vraag ook voor grotere bedrijven. Bidmanagers en tendermanagers zijn er genoeg (dat kan ik ook) maar de specifieke onafhankelijke inhoudelijke toetsing van de oplossing tegen de vraag is iets wat maar weinigen goed kunnen.

email: karl.marx427@hotmail.com

Steekwoorden: Offerte, offerte review, compliance, bidreview, tender, offerte toetsing, bidmanager, offertemanager, tender manager, Europese aanbesteding.

Deel deze advertentie met:
|