Domica Dordrecht speelt in op wens van verhuurder

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
19-03-17
adverteerder
Domica Dordrecht
type
aangeboden
adverteert sinds
01-07-2013
plaatsnaam
Dordrecht
telefoon
0786311954
gezien
75 x
snelcode info
5792681
Verzekeren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Huizen en Woningen > Huur woningen Nederland > Woonhuizen

KENMERKEN:
 ● Soort woning: Appartement
 ● Soort bouw: Bestaande bouw
 ● Aantal kamers: 3
 ● Woonoppervlakte (in m²): 60
 ● Perceeloppervlakte (in m²): 60
 ● Bouwjaar: 1990
 ● Provincie: Zuid-Holland
 ● Postcode: 3311TV
 ● Straatnaam: Vest
 ● Plaatsnaam: DORDRECHT

OMSCHRIJVING:

Domica Dordrecht is een onderdeel van een landelijke keten van verhuurmakelaars. Domica is onlangs uitgeroepen tot een van de grootste verhuurmakelaars van Nederland. Domica  heeft zich de eerste maanden van 2015 positief ontwikkeld en is hard op weg de grootste verhuurmakelaar van Nederland te worden.

Beheer

“Bij een professionele organisatie hoort ook een professionele beheer tak” vertelt een woordvoerder van het bedrijf. Binnen Domica is gekozen het gehele beheer te organiseren binnen een apart bedrijf. Al het beheer van alle Domica vestigingen wordt dus landelijk georganiseerd. Domica Dordrecht is er trots op dat haar beheer portefeuille ondergebracht is bij Vivenda Vastgoedmanagement, de beheerpartner van Domica. “Op deze manier weten we zeker dat onze klanten goed geholpen worden, we hebben daarom al vele positieve reacties mogen ontvangen”. Vivenda Vastgoedmanagement is een professionele organisatie waarbij de huren en borgen bewaard worden op Derdengelden rekeningen. “De borgen en huurpenningen staan dus altijd veilig en dat geeft onze klanten een vertrouwd gevoel”.

Woningen snel verhuren

“Daarnaast geeft het ons de gelegenheid om te doen waar we goed in zijn; woningen snel en goed verhuren”. Domica Dordrecht staat bekend om de vele zoekers die zich inschrijven om via Domica Dordrecht een woning te huren. Wie zijn woning verhuurd via Domica Dordrecht kan rekenen op weinig leegstand. “Wij bieden huiseigenaren een totaalconcept. Van bemiddeling tot beheer, wij nemen alles uit handen en begeleiden het gehele traject”. Dit is ook ideaal voor huiseigenaren die bijvoorbeeld in het buitenland wonen en in Nederland alles goed geregeld willen hebben.

Persoonlijke service

Ons concept wordt afgemaakt door onze persoonlijke service. Wij hebben een mooi kantoor in het historische hartje van de binnenstad. Onze verhuurders weten dat ze hier altijd langs kunnen komen voor een bak koffie en een praatje. Wij kennen al onze eigenaren persoonlijk en vinden daarom snel de beste huurder voor hun vastgoed.

Heeft u leegstaand vastgoed, of een woning die binnenkort beschikbaar komt? Twijfel niet en maak nu kennis met de service van Domica Dordrecht, wij helpen u graag.

 


ADVERTEERDER:
Naam: Domica Dordrecht
Tel: 0786311954
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4444234/ko


Domica Dordrecht is de grootste woning verhuur makelaar in de regio Dordrecht, Gorinchem en Tiel.  Wilt u een huis huren of wilt u uw woning verhuren in de woonplaatsen: Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, Hardinxveld Giesendam, Alblasserdam, Hendrik Ido Ambacht, Leerdam, Meerkerk, Vuren, Hoornaar, Dalem, Gorinchem, Alblasserdam, Schelluinen, Papendrecht of Tiel neem dan nu contact op met Domica .  Domica Dordrecht verhuurt uw woning snel, veilig en vertrouwd . Domica Dordrecht beschikt over grootste aanbod van huurwoningen in Zuid Holland.

Deel deze advertentie met:
|