Uitgever worden van onze snel groeiende formule Koopplein.nl? Wanneer in jouw gemeente nog geen licentie is afgegeven, maak jij kans je eigen Koopplein te vestigen. Slechts één ondernemer krijgt daarvoor het exclusieve recht in zijn gemeente. Reageer dus snel. 

Bekijk onze introductiefilm

Koopplein.nl omvat een netwerk van lokale marktplaatsen op internet. Elke gemeente heeft een eigen Koopplein. Dat wordt geëxploiteerd door een ondernemer uit die gemeente/streek. Jij kent jouw omgeving als geen ander en weet daardoor precies wat er voor nodig is om je Koopplein succesvol te laten zijn.

Inwoners mogen onbeperkt adverteren op het Koopplein in hun gemeente. Dat is gratis en dat blijft het ook. Ongeacht het aantal advertenties, de waarde van spullen of de gekozen rubriek. Gratis is en blijft gratis bij Koopplein.nl.

Het lokale en regionale MKB heeft er met Koopplein.nl een geweldige mediapartner bij: eindelijk is er een goede mogelijkheid om de lokale doelgroep te bereiken. En dan ook nog voor een scherpe prijs. De advertentietarieven van Koopplein.nl zijn concurrerend.

Als franchisenemer à-la-carte bepaal jij wat er gebeurt in jouw bedrijf. Maar natuurlijk kun je op onze organisatie terugvallen voor ondersteuning of informatie. Na een uitvoerige startercursus organiseert Koopplein.nl regelmatig cursussen, seminars en workshops voor haar licentienemers.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze introductiefilm. Op onze website kun je zien welke gemeenten nog beschikbaar zijn. Bel of mail ons voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek. Wij helpen je graag verder: mail naar henk@koopplein.nl of bel met 06-12251501. Je kunt natuurlijk ook het reactieformulier invullen.

Heb jij het talent en de wil, dan hebben wij de formule.