Dvd movie 5 pack . deel 2

prijs
€ 3,50
datum plaatsing
18-11-16
conditie
nieuw
adverteerder
José
type
aangeboden
adverteert sinds
04-05-2015
plaatsnaam
Bennekom
telefoon
n.v.t.
gezien
112 x
snelcode info
5964168

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Te koop : MOVIE 5 PACK. DEEL 2

FILM 1 : Disappearing acts
FILM 2 : For the moment
FILM 3 : Jack of diamonds
FILM 4 : Winner takes all
FILM 5 : Forced to kill

ALLE DVD'S ZIJN NIEUW EN GESEALD..

Overige productinformatie
Regio 2
OKT. 2007
Geluid: Dolby Digital
Taalkeuze: Engels .
Ondertiteling: Nederlands .
EAN ;8716051012290
speelduur :450 minuten
kijkleeftijd : 12 jaar.
d068

OPHAALPRIJS ; € 3,50 PER STUK
porto kk. POSTNL € 2,19

ophaalprijs, alle 10 dvd : € 30,00
PAKKETPOST kosten koper.
€ 3,95 Kiala
€ 5,00 DHL van /naar service point (pakketpost )
€ 5,75 DHL van service/naar huis (pakketpost)
€ 1,50 meer op basis verzending DHL EXTRA ZEKER VERZEKERD
€ 6,95 POSTNL (pakketpost )
€ 8,40 AANGETEKEND (pakketpost )

Kiala :tussen wegbrengen en ophalen zitten enkele dagen.
DHL:dhl bezorgt de volgende dag
postnl: bezorgt de volgende dag

FILM 1 : Disappearing acts.
filmbeschrijving ;
Het echte leven. Echte liefde. Disappearing Acts vertelt het verhaal van bouwvakker Franklin Swift (Wesley Snipes) en Zora Banks (Sanaa Lathan), muzieklerares en getalenteerd songwriter die op het punt staat om door te breken. In hun relatie worden ze eindeloos geconfronteerd met financiële, sociale en werkgerelateerde uitdagingen. De liefde van het koppel wordt continue op de proef gesteld en Franklin en Zora zien zich keer op keer genoodzaakt de kracht van hun relatie te testen. Deze film over moderne liefde is gebaseerd op de bestseller Diappearing Acts van Terry McMillan, door de New York Times geroemd als het liefdesverhaal dat op het punt staat te exploderen. Disappearing Acts presenteert een diep inzicht in de verschillende vlakken van een moderne relatie.

FILM 2 : For the moment
filmbeschrijving.
De Tweede Wereldoorlog is in volle gang en op een Canadese prairie vindt de pilotentraining plaats. Daar ontvouwt zich een korte, heftige liefdesaffaire tussen een Australische piloot en een mooie, getrouwde vrouw. Een aangrijpende oorlogsromance tijdens een een bijzondere periode in de Tweede Wereldoorlog.

FILM 3 : Jack of diamonds
filmbeschrijving:
Ze hadden alles. Ze werden te hebberig. Wanneer de beruchte dieven Jack & Cassie zonder het te weten een bekende griekse onderwereld figuur aan moeten pakken, zijn ze genoodzaakt te vluchten voor een professionele huurmoordenaar. Gedwongen om London te verlaten, besluiten Jack en Cassie zich in een afgelegen dorpje te verschuilen. Met alle pech van de wereld, blijkt het dorpje ook nog eens een geheime testplaats van de overheid te zijn.

De overheid test in het dorpje een halluciogene drug die ze via de watervoorrad verspreiden. Op de vlucht voor de gestoorde inwoners en de overheid komen Jack en Cassie voor een hoop verrassingen te staan. Wie zal deze zieke nacht overleven.

FILM 4 : Winner takes all
filmbeschrijving:
Twee goede vrienden zitten al vanaf hun kindertijd in het criminele circuit. Na een mislukte bankoverval belandt één van hen in de gevangenis. De ander weet te ontsnappen, zoekt zijn heil in het leger en wordt een narcotica-agent. Wanneer een corrupte agent een grote drugsvangst voor de lokale mafiabaas aan het organiseren is, komen de twee vrienden midden in de vuurlinie te liggen, evenals hun vriendschap.

FILM 5 : Forced to kill
filmbeschrijving
Ze gaven hem geen kans....
Spectaculaire stunts en intense actie volgen elkaar snel op als COREY MICHAEL EUBANKS (ster in Payback en door The Angeles Times uitgeroepen tot meest professionele stuntman) een gerestaureerde Jaguar af probeert te leveren. Hij wordt gegijzeld door een bizar gezin die hem dwingen te gaan vechten in een illegaal circuit. Dit toernooi wordt georganiseerd door een gestoorde sheriff MICHAEL EL IRONSIDE ("Top Gun", "Total Recall", "Extreme Prejudice") Corey Michael Eubanks moet, geheel tegen zijn zin, zien te overleven....

meerdere dvd's VAN MOVIE 5 PACK in bezit :
DEEL 2
DEEL 3
DEEL 8
DEEL 13
DEEL 20

Deel deze advertentie met:
|