Gereserveerd : Feist : klauw van de zilverhavik.

prijs
€ 4,95
datum plaatsing
27-01-17
conditie
gebruikt
adverteerder
José
type
aangeboden
adverteert sinds
04-05-2015
plaatsnaam
Bennekom
telefoon
n.v.t.
gezien
147 x
snelcode info
6358993

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

te koop : uit de serie van het conclaaf der schaduwen - Raymond E. Feist
deel 1 : Klauw van de Zilverhavik

Uitgave : eerste druk ,nov 2002
Uitgeverij : M
isbn : 9789022533741
hardcover met papieren stofomslag.
zo goed als nieuw.
plekje op het schutblad.

boekomschrijving:
Met Het Conclaaf der Schaduwen begint Feist aan een gloednieuw hoofdstuk in de geschiedenis van de wereld Midkemia dat zich afspeelt in het Oostelijk Koninkrijk en dat naadloos aansluit op De Boeken van De Slangenoorlog.
Kielianapuna - 'rode eekhoorn' - heeft het moeilijk met het ritueel. Hij wacht al twee dagen en twee nachten op een mogelijk teken van de goden, een visioen, iets dat hem een aanwijzing geeft over wat ze met hem van plan zijn. Tot dusver voelt hij zich eenzaam, koud en wanhopig, en staat hij op het punt het op te geven.
Als hij terugkeert in zijn dorp, wacht hem een onaangename verrassing. De huizen branden en zijn volk wordt door onbekenden afgeslacht. Op het moment dat hij zijn familie te hulp wil snellen wordt Kieli echter aangevallen vanuit de lucht. Scherpe klauwen boren zich in zijn schouders en een zeldzame Zilverhavik tilt hem op en voert hem weg. Is hij hiertoe voorbestemd? Of is het een waarschuwing'

ophaalprijs ; € 4,95
PORTO KK € 3,65

Deel deze advertentie met:
|