KERAMISCHE VET KROON OIL KERAMISCHEVETTEN 2225

prijs
€ 22,49
datum plaatsing
04-03-17
conditie
nieuw
adverteerder
RUbenco
type
aangeboden
adverteert sinds
11-12-2012
plaatsnaam
Ede
telefoon
0318625300
gezien
8 x
snelcode info
7168399

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Doe-het-zelf en Verbouw > Gereedschap > Overige Machines

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad

OMSCHRIJVING:

KERAMISCHE VET KROON OIL KERAMISCHEVETTEN 2225

Productomschrijving van Kroon Oil Keramisch Vet Keramisch vet is een bijzonder hoogwaardige montagepasta en hoogtemperatuur smeervet, geleverd in een 600 gr pot

Productomschrijving van Kroon Oil Keramisch Vet Keramisch vet is een bijzonder hoogwaardige montagepasta en hoogtemperatuur smeervet, geleverd in een 600 gr. pot en in een 200 ml aerosol met handige applicatiekwast, waarmee het vet exact op de goede plaats aangebracht kan worden, waardoor het bijzonder economisch in gebruik is.
Door de unieke samenstelling heeft Keramisch vet een zeer hoog temperatuurbereik (piektemperatuur ca. 1500°C) en een hoge drukbestendigheid. Tevens vermindert het de wrijving van bewegende delen en biedt het een goede bescherming tegen corrosie. Doordat Keramisch vet een montagepasta is zonder metaaldeeltjes, biedt het ook een uitstekende bescherming tegen elektrolytische corrosie. Deze vorm van corrosie treedt op wanneer verschillende metalen met elkaar in aanraking komen, b.v. een stalen bout geschroefd in een component van aluminium. Zonder gebruik van een goede montagepasta wordt het minst edele metaal (in dit voorbeeld aluminium) aangetast.

Toepassingen:
Keramisch vet is een hoogwaardige montagepasta en hoogtemperatuur smeervet. Dit product is uitermate geschikt te gebruiken bij montage/demontage van:
componenten van ABS- en ASR-systemen, remdelen, (gloei)bougies, lambdasondes, uitlaatdelen, (bout)verbindingen, verbindingen van verschillende metalen (b.v. staal/aluminium), diverse verbindingen en flensen in de industrie en ovens en componenten die aan zeer hoge temperaturen worden blootgesteld.
Keramisch vet is ook zeer geschikt voor smering van applicaties die aan zeer hoge temperaturen en/of hoge drukken worden blootgesteld.


ADVERTEERDER:
Naam: RUbenco
Tel: 0318625300
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4942220/ko


Welkom bij RUbenco voor machines en gereedschappen

Al onze artikelen  zijn Online te bestellen voor Nederland en België.
Ook kunnen de machines en gereedschappen afgehaald worden in onze winkel te  Ede Gelderland.
 

Geopend van  maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 17.30 uur.
Zaterdag van 9.00 uur tot 14.00uur.
Ons Adres is: Hoorn 94  6713 KR  Ede  Gelderland.
Telefoon 0318-625300 Mob 06 21 97 51 74

Deel deze advertentie met:
|