MTFC ouders in de regio Haaglanden 24/7 regio Rijswijk Zh

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
09-06-13
adverteerder
Korein Groep
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Eindhoven
telefoon
n.v.t.
gezien
31 x
snelcode info
2504019

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Jeugdformaat is de organisatie voor jeugd- en opvoedhulp in de regio Haaglanden. Samen werken we aan de begeleiding en ondersteuning van 6.500 gezinnen per jaar en bijna 1.100 pleeggezinnen.

Wij zijn per direct op zoek naar:

MTFC ouders in de regio Haaglanden 24/7

Dit ga je doen
Tijdelijk een kind positief opvoeden en behandelen in je eigen huis.

Als MTFC ouder neem je ??n kind op in je eigen huis, voor 9 tot maximaal 12 maanden. Het gaat om 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Het kind (in de leeftijd van 7 - 12 jaar) heeft ernstige gedrags- en psychische problemen, waardoor het tijdelijk niet thuis kan wonen. In deze periode ben jij verantwoordelijk voor de opvoeding en verzorging volgens de methodiek MTFC (Multidimensional Treatment Foster Care).

Als MTFC ouder ben je een belangrijk onderdeel van het behandelteam. Dit team bestaat uit een programmasupervisor, oudertrainer, vaardigheidstrainer, recruiter en een kinder- en jeugdpsychiater. Samen met dit team werk je aan de individuele korte termijndoelen van het kind, zoals het vergroten van de sociale vaardigheden en het opbouwen van positieve relaties met anderen.

Elke dag neemt de recruiter telefonisch het PDR (Parent Daily Report) in 5 - 10 minuten met je door. Dit is een vragenlijst over het gedrag van het kind en de mogelijke ouderlijke stress. De programmasupervisor stemt het behandelprogramma hierop af. Daarnaast neem je iedere dinsdagochtend deel aan het MTFC ouderoverleg in Den Haag.

Terwijl het kind in behandeling is in jouw gezinshuis, wordt er ook intensief gewerkt met de ouders van het kind. Aan het einde van het MTFC-traject, wordt er steeds meer thuis geoefend, zodat de overstap naar huis zo soepel mogelijk verloopt.

Omdat je in je eigen huis werkt, lopen werk en priv? door elkaar. Je bent je ervan bewust dat je werktijden niet standaard zijn en dat het opnemen en behandelen van een MTFC kind effect kan hebben op je eigen gezinssituatie.

Opties:
- Functiegroep: medisch/zorg/ontspanning

Adverteerder: Stichting Jeugdformaat
Tel nr: (+31) 06-46007967
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507211

Deel deze advertentie met:
|