Gezinshuisouders in de regio Haaglanden regio Rijswijk Zh

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
09-06-13
adverteerder
Korein Groep
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Eindhoven
telefoon
n.v.t.
gezien
67 x
snelcode info
2504020

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Jeugdformaat is de organisatie voor jeugd- en opvoedhulp in de regio Haaglanden. Samen werken we aan de begeleiding en ondersteuning van 6.500 gezinnen per jaar en bijna 1.100 pleeggezinnen.

Wij zijn per direct op zoek naar

Gezinshuisouders in de regio Haaglanden

Dit ga je doen:
Jeugdigen een thuis bieden in je eigen gezin.

Als gezinshuisouder neem je ??n tot vier kinderen met gedragsproblemen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar op in je eigen huis. Je draagt zorg voor de opvoeding en begeleiding van deze kinderen, die ongeveer anderhalf jaar bij je wonen of langer, als dat nodig is. Je volgt hun ontwikkeling, leert ze sociale vaardigheden en werkt met hen aan verbetering van hun gedrag. Hierover rapporteer je schriftelijk. Je wordt hierin ondersteund door onder andere een gedragswetenschapper en een pedagogisch medewerker. Samen met een ambulant hulpverlener zorg je voor een zo goed mogelijk contact met de ouders van de kinderen en begeleid je hen, voor zover mogelijk, in de omgang met hun kind.

Jenneke Bleijenburg, gezinshuisouder: "Als het ?rgens haalbaar is om het gezonde-kind-achter-het-ongezonde-gedrag te vinden, dan is het wel in een gezinshuis. Je zit er als hulpverlener immers de hele week met je neus bovenop.'

Waar werk je?
Als gezinshuisouder vang je kinderen op in je eigen huis, voor 24 uur per dag. Je huis moet dan ook geschikt zijn om een of meer jeugdigen in op te nemen. Werk en priv? lopen door elkaar heen; je woont immers met je eventuele eigen partner en kinderen met de jeugdige(n) samen. Daardoor zijn ook je werktijden niet standaard. Per kind dat je opvangt kom je voor 9 uur per week in dienst, wat bij 4 kinderen neerkomt op een fulltime arbeidsovereenkomst van 36 uur.

In een gezinshuis is sprake van een zo gewoon mogelijk gezinsleven; het leefritme en de leefregels zijn in overeenstemming met de waarden en normen van de gezinshuisouder.

Martin Schep, gezinshuisouder: "Wij zorgen voor een vaste structuur en leren hen hoe je met elkaar omgaat. Ik vind het belangrijk dat ze meedoen in de maatschappij.'

Opties:
- Functiegroep: medisch/zorg/ontspanning

Adverteerder: Stichting Jeugdformaat
Tel nr: (+31) 06-46007967
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507212

Deel deze advertentie met:
|