Software Engineer (Senior) regio Utrecht

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
12-06-13
adverteerder
Korein Groep
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Eindhoven
telefoon
n.v.t.
gezien
28 x
snelcode info
2510952

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Software Engineer (Senior)

Over Equens
Equens is een van de grootste betalingsverwerkers in Europa. Met geavanceerde systemen, concurrerende services en enthousiaste medewerkers voorzien we in alle behoeften van de dynamische, Europese betaalmarkt. We behoren tot de Europese top drie, en het is onze ambitie om Europees marktleider te worden. En jij kan een bijdrage leveren om dat doel ook echt te bereiken!

Waar ga je werken?
Business Center Cards, Department Solution Development & Services, Team Solution Development, Utrecht

De Solution Development & Services (SDS) heeft als taak, het professioneel, effectief en effici?nt ontwikkelen van nieuwe applicaties en het aanpassen van bestaande applicaties binnen het Internationale Cards domein van Equens. Daarnaast adviseert SDS eigenaren van producten en processen, zowel binnen haar eigen Business Center Cards als andere centers, over mogelijke ICT (standaard) oplossingen bij business opportunities.

Binnen deze afdeling zorgt het team Solution Development (SD) voor de ontwikkeling en het onderhoud van de applicatiesystemen die worden gebruikt door het department Operations of direct door onze klanten.
De kerntaken van het team zijn:
Change Support: reviewen van Global Designs en Requirements en op basis daarvan een inschatting maken van de benodigde inspanning en de meest geschikte release; Solution Delivery: (laten) ontwikkelen van een release van een applicatie; 2nd & 3rd Line Support: ondersteunen van applicatie management en operations bij productie incidenten en problems.
Wat ga je doen?
Change Support:
Reviewen van global designs, software impact analysis, system requirements en interface documenten geleverd door BCC SDS SDA; Afstemmen met Sub Domain Architecten van de software architecture van een applicatie en initi?ren en implementeren van wijzigingen.
Solution Delivery:
Analyseren van de input voor de betreffende release en het defini?ren van applicatie functionaliteit en bijbehorende processen; Aanpassen, ontwikkelen en opleveren van software solutions; Uitvoeren van systeemtesten; Adviseren over de deployment strategie om de aangepaste software in productie te brengen; Inchecken van software en het samenstellen van een build vanuit de configuratie database; Opleveren van bewijsmateriaal met betrekking tot kwaliteit en compliance regelgeving (. ISO27001, PCI-DSS en Internal Audit); Onderhouden van de OSTA omgevingen en de testsets; Opstellen van verbetervoorstellen, inclusief business case, en het aanpassen van de best practises database; 2nd & 3rd Line Support; Uitvoeren van 2e en 3e lijns ondersteuning om productie incidenten op te lossen of work-arounds te defini?ren; Adviseert en ondersteunt bij productie problemen.
Opties:
- Functiegroep: automatisering/internet

Adverteerder: Stichting Jeugdformaat
Tel nr: (+31) 06-46007967
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507511

Deel deze advertentie met:
|