Medewerker Customer Service & Support (full time) regio Am…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
14-06-13
adverteerder
Korein Groep
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Eindhoven
telefoon
n.v.t.
gezien
26 x
snelcode info
2515701

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

MOOD MEDIA ZOEKT SERVICE MENTALITEIT

Mood, onderdeel van Mood Media Corporation (TSX:MM/LSE:MM), is marktleider op het gebied van instore media en gebruikt muziek, beeld en geur om voor bezoekers van retailorganisaties en horecabedrijven een optimale (merk)beleving te cre?ren. Doel van de Mood dienstverlening is het klantenverkeer en de uitgaven per bezoeker te verhogen en reclame te maken in het verkooppunt. De diensten van Mood bieden retailers en horeca-eigenaren de mogelijkheid om snel te reageren op markttrends en de aankoopbeslissingen op de winkelvloer te be?nvloeden. Mood Media Corporation heeft in meer dan 41 landen een toegewijd team specialisten, dat in staat is de meest invloedrijke winkelomgeving te cre?ren.

Wij willen verder. Vooruitgang boeken. Meer profiteren van de enorme kansen, die er voor ons liggen. Daarom willen wij voor onze vestiging in de regio Amsterdam graag kennis maken met een gedreven:

Medewerker Customer Service & Support (full time)
Service, Technisch, Commercieel, Content, Audio Visueel, Daadkracht

De uitdaging
Als medewerker Customer Service & Support ben jij mede verantwoordelijk voor het genereren van optimale klanttevredenheid en dragen jouw commerci?le kwaliteiten bij aan het behalen van onze ambitieuze omzet- en winstdoelstellingen bij de klanten van Mood. Als spin in onze organisatie bedien je samen met je collega's op de afdeling Customer Service & Support, onze klanten en profileer je je als een waardig gesprekspartner op ieder niveau bij onze opdrachtgevers. De afdeling verleent een 2e lijn support functie en samen met je collega's ben je als afdeling iedere werkdag bereikbaar tussen 08.30 uur en 17.30 uur. Je hebt een neus voor techniek en voor kansen, je zorgt voor optimale Service verlening en weet als geen ander bestaande klanten het gevoel te geven dat ze bij jou aan het goede adres zijn als het om service gaat met een grote S. Als medewerker Customer Service & Support ben je ook een vraagbaak voor collega's en samen met hen zorg je dat ons CRM-pakket up-to-date is. Je rapporteert aan de Manager Sales & Customer Service van Mood in Nederland.

Opties:
- Functiegroep: call-centre/receptie

Adverteerder: Stichting Jeugdformaat
Tel nr: (+31) 06-46007967
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507783

Deel deze advertentie met:
|