Zuiveringstechnicus (Amersfoort) regio Apeldoorn

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
22-06-13
adverteerder
Korein Groep
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Eindhoven
telefoon
n.v.t.
gezien
73 x
snelcode info
2534783

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Het Waterschap Vallei en Veluwe zorgt voor veilige dijken, optimale waterstanden, het zuiveren van afvalwater en schoon oppervlaktewater.
Samenwerken en vernieuwen staan in onze dienstverlening centraal. Wij werken in de provincies Utrecht, Gelderland en Overijssel.

De afdeling Beheer Waterketen beheert de 16 rioolwaterzuiveringsinstallaties van het waterschap. Dat geldt ook voor de rioolgemalen en transportleidingen waarmee het rioolwater wordt aangevoerd. De afdeling is verdeeld in twee regio's. In totaal werken bij afdeling Beheer Waterketen?ongeveer 42 medewerkers.

In verband met het vertrek van een collega zijn wij op zoek naar een

Zuiveringstechnicus (Amersfoort)
36 uur per week
maximaal ? 2.735,--? (schaal 7) bruto per maand

Functieomschrijving:
Als zuiveringstechnicus werk je in het hele beheersgebied van het waterschap Vallei en Veluwe. Je bedient de zuiveringstechnische installaties en controleert of ze goed werken. Je voert het zuiveringsproces uit, waarbij eerstelijns onderzoeken kunnen worden verricht en waarbij je stuurt op het halen van kwaliteitseisen. Verder houd je je bezig met de dagelijkse werkzaamheden, zoals de ontvangst van goederen en de aan- en afvoer van chemicali?n, zand- en vuilcontainers. Je kunt worden ingezet voor de storingswachtdienst.

Je standplaats zal Amersfoort zijn.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Stichting Jeugdformaat
Tel nr: (+31) 06-46007967
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508598

Deel deze advertentie met:
|