Werkvoorbereider Stadsverwarming regio Harderwijk

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
23-06-13
adverteerder
Korein Groep
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Eindhoven
telefoon
n.v.t.
gezien
35 x
snelcode info
2535794

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Scheer & Foppen Installatietechniek . heeft ruim 40 jaar ervaring als leverancier en dienstverlener op het gebied van technische infrastructuur en klimaatinstallaties. De activiteiten omvatten . ontwerp, engineering, realisatie, service & onderhoud en beheer van licht- en krachtinstallaties, industri?le automatiseringen, telematica, brandmeld- en beveiligingsinstallaties, gebouwklimatisering en sanitaire technieken. Met onze pragmatische aanpak, onze jarenlange ervaring en de expertise van onze 130 medewerkers zijn wij een betrouwbaar en gewaardeerd installatiebedrijf in Midden Nederland. Wij zijn op zoek naar een:

Werkvoorbereider Stadsverwarming?? ??? ?

De functie
Op onze afdeling stadsverwarming bouwen en plaatsen wij voor diverse klanten niet alleen warmteoverdrachtstations- en units, warmteafgifte-units en -sets maar ook koude-afleversets. Deze units, sets worden toegepast in klein- en grootverbruik.

De werkvoorbereider bereidt offertes voor, zorgt voor de planning van de verkregen opdrachten en faciliteert de voortgang van de projecten door alle benodigde zaken (zoals volledig kloppende uittrekstaten en benodigd materiaal) voor aanvang van het project te organiseren. Tevens zorgt de werkvoorbereider voor de werkinstructies.

Opties:
- Functiegroep: overig

Adverteerder: Stichting Jeugdformaat
Tel nr: (+31) 06-46007967
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508669

Deel deze advertentie met:
|