(junior) Specialist akkerbouw-vollegrond regio Westmaas

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
23-06-13
adverteerder
Korein Groep
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Eindhoven
telefoon
n.v.t.
gezien
35 x
snelcode info
2535829

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Werken bij Van Iperen betekent werken bij 'd? specialist voor land- en tuinbouw'. Waarom d? specialist? Omdat wij onze producten (meststoffen, gewasbeschermingsmiddelen, sierteeltverpakkingen) altijd samen met ons advies bij onze klanten brengen. Wij combineren ervaring en kennis van telers met de deskundigheid en visie van onze mensen. Zo gaan we samen met onze klant voor het beste resultaat.

Ook het personeel gaat samen voor het beste resultaat. Hoewel het bedrijf groeit, wordt het nog steeds gekenmerkt door een persoonlijke en sociale sfeer. De lijnen in het bedrijf zijn kort, waardoor je gemakkelijk met elkaar in contact staat. Daarnaast werken er veel jonge mensen bij Van Iperen. Je krijgt de kans om je in een uitdagende functie met eigen verantwoordelijkheden te ontwikkelen tot een specialist op jouw vakgebied.

Ter uitbreiding van ons bestaande akkerbouwteam zijn wij per direct op zoek naar een:

(junior) Specialist akkerbouw-vollegrond

Wie zoeken we?
Ben jij een professional die op een effectieve wijze adviseren en verkopen kan combineren? Heb jij passie om klanten te ondersteunen bij hun bedrijfsvoering en verlies je daarbij de commerci?le belangen niet uit het oog? Ben je resultaatgericht en werk je graag planmatig? Dan komen we graag met jou in contact!

Opties:
- Functiegroep: overig

Adverteerder: Stichting Jeugdformaat
Tel nr: (+31) 06-46007967
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508688

Deel deze advertentie met:
|