Marketing Manager Nederland (. ) regio Oosterhout Nb

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
23-06-13
adverteerder
Korein Groep
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Eindhoven
telefoon
n.v.t.
gezien
27 x
snelcode info
2535830

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Word jij het nieuwe gezicht van de grootste online travel merken in Nederland?

Voor onze Nederlandse labels , en zoeken we een ervaren:

Marketing Manager Nederland (. )

Elke dag weten duizenden consumenten onze websites , en te vinden. Om marktleider te blijven in een competitieve omgeving wordt er elke dag een beroep gedaan op je creativiteit en vindingrijkheid, en dat maakt deze functie juist zo leuk!

Als Marketing Manager Nederland ben je overall verantwoordelijk voor alle marketing en communicatie activiteiten van de Nederlandse markt met de websites , en . Naast het bepalen en bewaken van budgetten en het uitzetten van een korte en lange termijn strategie bedenk je ook nieuwe on- en offline marketing activiteiten, deals met externe partners, en ben je het aanspreekpunt voor reclame- en mediabureaus en exploitanten. Je kweekt "rumour around the brand' door middel van acties, onderzoeken en persberichten. Je werkt nauw samen met het jonge en enthousiaste team van marketeers dat onder jouw directe leiding valt. Daarnaast ontplooi je nieuwe initiatieven en zet je nieuwe labels als en in Nederland op de kaart. Je bent P&L verantwoordelijk voor de activiteiten van de gehele Nederlandse markt met een jaarlijkse omzet van EUR 250 mln.Opties:
- Functiegroep: marketing/pr/reclame

Adverteerder: Stichting Jeugdformaat
Tel nr: (+31) 06-46007967
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508689

Deel deze advertentie met:
|