Ervaren Accountmanager Sanitair regio Tiel

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
26-06-13
adverteerder
Korein Groep
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Eindhoven
telefoon
n.v.t.
gezien
28 x
snelcode info
2542028

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

De organisatie
Sealskin te Waalwijk, onderdeel van de Coram Groep, is fabrikant en marketeer van merkartikelen voor de badkamer. Hierin wordt een tweetal productgroepen onderscheiden: "Sanitair' (. baden, whirlpools en douchecabines) en "Textiel' (. badmatten, douchegordijnen en accessoires). Sealskin is marktleider en richt zich op het midden en hogere segment van de markt. Klanten zijn de sanitaire vakhandel, grote retailers in de DHZ-, woninginrichtings- en huishoudbranche, warenhuizen en postorderbedrijven. In de ruim 250 jaar van haar bestaan heeft de organisatie bewezen een professionele en betrouwbare partner te zijn die innoveren en duurzaamheid hoog in haar vaandel heeft staan.

Sealskin zoekt per direct een

Ervaren Accountmanager Sanitair
(Rayon Midden-Oost)

De functie
Als Accountmanager maak je deel uit van een enthousiast Verkoopteam binnen Sealskin. Je richt je werkzaamheden op de sanitaire vakhandel en de projectenmarkt. Tot jouw verantwoordelijkheden behoren onder andere:
Bezoeken van bestaande relaties en promoten van Sealskin producten bij sanitaire vakhandel, architecten en voorschrijvende instanties; Acquireren van nieuwe relaties, verkoopkanalen en afzetmogelijkheden binnen het eigen rayon; Producttraining geven aan medewerkers van relaties . kwaliteit & functionaliteit; Uitbreiden van het aantal showroomplaatsen; Signaleren van mogelijkheden voor verbetering van de verkoopstrategie; Behalen van de vastgestelde verkoopdoelen; Verzorgen van diverse rapportages (marktontwikkelingen; reacties van klanten); Leveren van feedback aan afdelingen zoals verkoop, marketing, binnendienst, service.
Opties:
- Functiegroep: commercieel/verkoop

Adverteerder: Stichting Jeugdformaat
Tel nr: (+31) 06-46007967
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508957

Deel deze advertentie met:
|