Junior CTSS Consultants regio Utrecht

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
29-06-13
adverteerder
Korein Groep
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Eindhoven
telefoon
n.v.t.
gezien
80 x
snelcode info
2551830

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

BCD Travel is de expert in zakenreizen en marktleider in travel management. BCD Travel regelt de gehele zakenreis van ticket tot autohuur en hotel en biedt services voor een optimale zakenreis en alles wat daarbij hoort. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde medewerkers. BCD Travel weet wat belangrijk is:?training, ontwikkeling en flexibele werktijden in een plezierige werkomgeving. Werken bij BCD Travel biedt je een business class career in een wereldwijde organisatie met meer dan 11.000 medewerkers in bijna 100 landen.

Ben je op zoek naar een afwisselende administratieve baan in een internationale werkomgeving? Voor onze afdeling Central Ticketing Support Services (CTSS)?in Utrecht zijn wij op zoek naar

Junior CTSS Consultants (Ticketing Agents)

Als Junior Consultant kun je van ons een goede begeleiding verwachten, je wordt ingewerkt door een ervaren collega en onze business travel academy biedt je de vaktechnische kennis die je nodig hebt voor deze functie.?Het?CTSS team in Utrecht behandelt alle administratieve taken rondom de zakenreis boekingen. Je werkt hierbij in een internationale omgeving en in een team van ca. 30 medewerkers. Het gehele proces van ticketopbouw tot aan factuur behoort tot je takenpakket. Hierbij krijg je te maken met onder andere het behandelen van refunds, wijzigingen en uitgifte van air- en treintickets. Daarnaast is het beantwoorden van vragen van klanten, leveranciers en collega's in Europa (en India) een onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden. Je wordt ingezet op verschillende taken en processen waarbij het belangrijk is dat je kwaliteit hoog in het vaandel hebt staan en niet schroomt om actie te ondernemen om de kwaliteit te verhogen.

Opties:
- Functiegroep: horeca/detailhandel

Adverteerder: Korein Groep
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0509266

Deel deze advertentie met:
|