Nieuw chalet te koop Overloon Brabant, J#50J

prijs
€ 30.000
datum plaatsing
09-09-13
conditie
nieuw
adverteerder
de stacaravanmakelaar Bra…
type
aangeboden
adverteert sinds
04-12-2012
plaatsnaam
Eindhoven
telefoon
0658977991
gezien
62 x
snelcode info
2838420
Financieren?
Verzekeren?

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Caravans, Campers en Kamperen > Stacaravans

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Merk: Overige merken
 ● Slaapplaatsen: 4
 ● Lengte opbouw (in mtr): 10

OMSCHRIJVING:
Camping Duivenbos
Duivenbosweg 2
5825 HR  Overloon

Nieuw chalet kopen prijzen vanaf € 30.000,--

De mooiste plekjes. Waar vind je die?
Bij camping Duivenbos ben je in ieder geval aan het goede adres!

Lees hieronder maar eens de omschrijving van het park of kom kijken en maak een praatje met de eigenaren Tony en Angela Gabriëls.
Er zijn een aantal nieuwe kavels aangelegd op het park voorzien van hedendaagse infrastructuur.

Zoek het mooiste plekje uit  ga in gesprek met de stacaravanmakelaar en met hem bespreek je je wensen, de grootte, het aantal kamers, de keuken, de badkamer etc. etc..

De stacaravanmakelaar bekijkt samen met u welke leverancier het beste bij uw wensen en budget past. Samen gaan we er iets moois van maken! Binnen enkele weken kan je droom van een 2e huis al gerealiseerd zijn.
Kom eens kijken op dit gezellige park en proef de sfeer! 

Uw eigen tweede huis is al mogelijk vanaf  € 30.000  
De prima samenwerking tussen de camping en de stacaravanmakelaar blijkt wel uit het aantal vrije plekjes wat zij samen hier aanbieden.
Bent u zelf  leverancier en wilt u ook eens praten over een goede samenwerking neem dan contact op met de stacaravanmakelaar.

Reageer op deze prachtige kavels per e-mail of bel 06-58977991 

Omschrijving park: 
Op de grens van Brabant en Limburg, omringd door de schoonheid van de Peel vindt u camping Duivenbos. Een plaats waar het goed toeven is met de stilte van de Brabantse bossen en de rust van het Limburgse land.
Gelegen tegen de bosrand van bosgebied “Hondsbergen” is onze camping de plek voor rustzoekende ouderen en gezinnen met jonge kinderen. 
Duivenbos is een kleine camping met een oppervlakte van 5,5 hectare.  
Wij bieden ruimte voor zowel toeristisch kamperen als een vaste stek. De ideale uitvalbasis om tijdens een korte of lange vakantie onze omgeving wandelend, fietsend of per auto te verkennen. In de onmiddellijke nabijheid van Duivenbos bestaat de mogelijkheid tot het maken van leuke tochtjes, waaronder een huifkartocht.
Met onze huifkar getrokken door een oude tractor rijden we in korte tijd het nabijgelegen bosgebied in. De huifkar biedt plaats aan 10 tot 12 personen.
Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in St. Anthonis op ongeveer 5 km. van onze camping.
Hier ligt het duizend hectare grote St. Anthonisbos (SBB) met heidevelden, zandverstuivingen en natuurreservaten.
Mooie fiets- en wandelpaden voeren u door dit prachtige bosgebied waar u behalve Kempische Heideschapen ook Schotse Hooglanders aantreft.
In de directe omgeving zijn zowel dierentuinen, speeltuinen als attractieparken te vinden. Denk hierbij aan het “Zoo Parc Overloon" de “Wanroyse Bergen”, “Toverland” of “Hemelrijk”
Houdt u van musea dan is o.a. het “Liberty Park” in Overloon een heuse aanrader.
Het dorp Overloon heeft een gezellig centrum met diverse winkels, terrasjes, restaurants en een ijssalon. Het ligt te midden van grote oude steden zoals Nijmegen en Venlo.
Heerlijke plaatsen om een dagje te winkelen maar ook de iets kleinere stadjes als Boxmeer, Venray, Cuijk of Gennep zijn zeker de moeite waard.Verkent u graag het gebied langs de Maas? Dit kan per fiets of auto maar ook zeker de moeite waard is het maken van een boottocht. Hiermee bereikt u de mooiste plekken. strandbaden zijn er in de directe omgeving te vinden in het bijzonder het “Schaartven” in Overloon en de “Radioplassen “ in Stevensbeek
----------------------------------
Makelaar in stacaravans en chalets in Oost-Brabant (van Breda tot Venlo) en regio, aan de Zeeuwse kust, Zeeland.

De stacaravanmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar. Hij beschikt altijd over een actueel overzicht van nieuwe en gebruikte stacaravans en de vrije kavels op de parken.
De stacaravanmakelaar kent de mogelijkheden van de parken in Brabant. Hij is dus de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van je mobiele bungalow.
Promotie
De stacaravanmakelaar adverteert voor de verkoop van je mobiele bungalow natuurlijk op de website van de stacaravanmakelaar.
Op diverse regionale verkoopsites, in overleg ook op funda en natuurlijk via de diverse vitrines op drukke locaties in de regio.

Het belangrijkste pluspunt?
De stacaravanmakelaar staat centraal in de markt voor chalets en stacaravans. Hij weet wat de vraag en het aanbod is en wie de vragers zijn. Dichter bij de markt kun je niet staan.
Maak daarom direct een afspraak met stacaravanmakelaar Jan kees op locatie bij deze mobiele bungalow voor een bezichtiging.
Kijk op de website van de stacaravanmakelaar of bel 06 5897 7991

ADVERTEERDER:
Naam: de stacaravanmakelaar Brabant-Limburg
Tel: 0658977991
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/2081210/ko

----------------------------------
Makelaar in stacaravans en chalets in Oost-Brabant (van Breda tot Venlo) en regio, aan de Zeeuwse kust, Zeeland. De stacaravanmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar. Hij beschikt altijd over een actueel overzicht van nieuwe en gebruikte stacaravans en de vrije kavels op de parken.
De stacaravanmakelaar kent de mogelijkheden van de parken in het Oost-Brabantse land. Hij is dus de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van je mobiele bungalow.
Promotie
De stacaravanmakelaar adverteert voor de verkoop van je mobiele bungalow natuurlijk op stacaravanmakelaar. nl.
Maar ook op huislijn, marktplaats, speurders, kapaza, marktplaza en Alles Wisselt.
Op diverse regionale verkoopsites, in overleg ook op funda en natuurlijk via de diverse vitrines op drukke locaties in de regio.
Het belangrijkste pluspunt?
De stacaravanmakelaar staat centraal in de markt voor chalets en stacaravans. Hij weet wat de vraag en het aanbod is en wie de vragers zijn. Dichter bij de markt kun je niet staan.
Maak daarom direct een afspraak met stacaravanmakelaar Jan kees op locatie bij deze mobiele bungalow voor een bezichtiging.
Kijk op stacaravanmakelaar .nl of bel 06 5897 7991

Deel deze advertentie met:
|