BMW MK1-MK4 navigatie; 1x A/V & Camera interface

prijs
€ 349
datum plaatsing
01-11-08
conditie
nieuw
adverteerder
NavInc
type
aangeboden
adverteert sinds
15-08-2012
plaatsnaam
Eindhoven
telefoon
0032(0)625032393
gezien
268 x
snelcode info
844887

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

LET OP! BETREFT GEEN NAVIGATIESYSTEEM OF KLEURENSCHERM
(foto van interieur en navigatiesysteem is puur ter informatie)

NavInc navigatie & multimedia
Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag van 08:00 tot 19:00
Afhalen alleen op afspraak

Staat uw model auto er niet bij? Bel of mail dan met onze verkoopteam
Inbouw mogelijk, ook op locatie!

De BMW interface (met FBAS -> RGB converter) is bedoeld voor de af-fabriek navigatiesystemen van BMW type met MK 1 - 4 navigatiesysteem ZONDER originele TV-module.

Algemeen:
Doormiddel van de interface wordt op de af-fabriek navigatiesysteem 2x video ingangen gecre?erd voor het aansluiten van externe videobronnen. De beelden worden dan op het navigatiescherm afgebeeld. Het geluid wordt over de bestaande boxen afgespeeld. De bediening gaat via de TV knop in het navigatie menu.

Kenmerken:
- 1x video-in; voor bijvoorbeeld dvd speler, spelcomputer of digitenne.
- 1x camera-in; voor het aansluiten van een achteruitrijdcamera, deze wordt automatisch geactiveerd wanneer de camera schakeldraad wordt gevoed.
- Originele voeruitspecifieke stekkers
- Hoge beeldresolutie

De aansluitmogelijkheden zijn .:
- Aansluiten van videobronnen zoals een DVD-speler en Playstation.
- Aansluiten van een achteruitrijdcamera
- Aansluiten van een MP3-speler
- Aansluiten van digitale TV (digitenne)

Alle soorten elektronica met een audio en/of video uitgang werken op deze interface. De interface ondersteunt NTSC en PAL videosignalen.

Het is geschikt voor:
MK1
Het BMW MK1 CD navigatiesystemen toegepast in 5 serie (e39) en 7 serie (e38) van bouwjaar 1996 t/m 1997. Herkenbaar aan de mannelijke begeleidingsstem, optisch gelijk aan de MK2 alleen dan met GPS module.

MK2
Het BMW MK2 CD navigatiesystemen toegepast in 5 serie (e39) en 7 serie (e38) van bouwjaar 1998 t/m 1999 en (3-serie E46) van 1999. Herkenbaar aan de vrouwelijke begeleidingsstem, optisch gelijk aan de MK1 alleen dan zonder GPS module.

MK3
Het BMW MK2 CD navigatiesystemen toegepast in: Z3, X5, 3-serie (E46), 5 serie (e39) en 7 serie (e38) van bouwjaar 2000 t/m 2002. Herkenbaar aan de vrouwelijke begeleidingsstem en grafisch/snelheid verbeterd ten opzichte van de MK2.

MK4
Het BMW MK4 DVD navigatiesystemen toegepast in: Z3, X5, 3-serie (E46), 5 serie (e39) en 7 serie (e38) van bouwjaar 2000 t/m 2002. Herkenbaar aan de vrouwelijke begeleidingsstem, DVD drager en hogere snelheid dan MK3 maar grafisch gelijk.

De BMW RGB interface wordt geleverd met:
- Interface unit met 2x video-in
- FBAS aansluit connector
- Video/audio kabel
- Duidelijke inbouwhandleiding met foto?s
- ??n jaar garantie
- Factuur

Optie
Voor beeld vrijschakeling tijdens het rijden dient een tv-vrijschakel interface gebruikt te worden: IF-BMW-MK-tvfree (niet meegeleverd, zie productgroep: TV vrijschakelingen).

Software:
De werking van een TV vrijschakel module kan be?nvloed worden door software updates vanuit de fabrikant en/of autodealer.

In gevallen na een software update van de autofabrikant en binnnen ??n jaar na aankoop, verlenen wij GRATIS een software update voor de TV vrijschakel module. De kosten voor uit- en inbouw van de module is voor eigen rekening en de interface dient aan ons geleverd te worden.

[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|
Kopen en verkopen kan hier