Satelliet server - CCcam voor . Dreambox VU

prijs
€ 50
datum plaatsing
07-08-11
conditie
gebruikt
adverteerder
Dreambox Beats
type
aangeboden
adverteert sinds
13-11-2012
plaatsnaam
Eindhoven
telefoon
n.v.t.
gezien
7282 x
snelcode info
948636

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Satelliet server - CCcam voor . Satelliet Dreambox
U bent op zoek naar een CCcam server voor uw Dreambox maar je weet nog niet je keuze te hebben gemaakt......

Er is veel aanbod op marktplaats maar ook op andere websites. Als dreambox kenner weet ik het belangrijk is dat je met je dreambox graag televisie wilt kijken zonder dat het beeld bevriest, de zap snelheid achteruit gaat en of dat een zender helemaal niet meer te ontvangen is. Anders geniet u er ook niet van !

Ik kan u het volgende aanbieden:

Met mijn server bent u ervan gegarandeerd dat het beeld niet bevriest gedurende het televisie kijken. De zap snelheid en beeld is van optimale kwaliteit en de tv pakketten waarop ik garantie geef, zijn altijd bereikbaar voor u en dan wel hele jaar door !

De keuze aan tv pakketten die u van mij krijgt is heel breed (tientallen pakketten). Hierin zijn ook Full HD pakketten inbegrepen. Ik bied gegarandeerd meer tv pakketten aan dan alle andere aanbieders hier !

Wil je weten welke tv pakketten te ontvangen zijn met mijn server, stuur mij dan een email. Ook mbt software installatie en overige support help ik je graag. ik antwoord binnen 24 uur.

Kosten 1 maand = 12 Kosten 6 maanden = 50 ?
Kosten 12 maanden = 80 ?prijs is vast


het gebruik van de dreambox CCcam server is bedoeld voor educatieve doeleinden.?

???

[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|
Horen en zien...