lcd Mt Logic TFT 2752HD

prijs
€ 130
datum plaatsing
23-11-16
conditie
gebruikt
adverteerder
stefan
type
aangeboden
adverteert sinds
01-02-2011
plaatsnaam
Emmer-Compascuum
telefoon
0650531416
gezien
6 x
snelcode info
696393

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Mt Logic TFT 2752HD
Soort schermopbouw LCD
Beeldschermgrootte in inch
Beeldschermgrootte in inchDe grootte van het beeldscherm wordt schuin over het scherm gemeten. Deze diameter wordt weergegeven in centimeter of inch.
27 inch
Beeldschermgrootte in cm 68 cm
Beeldformaat
BeeldformaatEr zijn twee verschillende beeldformaten: 16:9 en 4:3. 16:9 is breedbeeld. Een tv die niet in breedbeeld uitzendt, heeft 4:3-formaat. Steeds meer tv-programma's worden in breedbeeld uitgezonden. Ook bij films wordt het breedbeeldformaat veel gebruikt.
16:9
Dvd-speler/-recorder
Dvd-speler/-recorderDit veld geeft aan of er een dvd-speler of dvd-recorder aanwezig is in het apparaat.
Nee
Beeldscherm Mt Logic TFT 2752HD
Full HD
Full HDHD staat voor High Definition en het betekent nóg scherper beeld: hiermee wordt een resolutie bedoeld van 1920 x 1080 pixels. Met deze resolutie krijg je een beeld tot wel 5 keer zo scherp als het standaard televisiebeeld. De lcd-tv of plasma-tv die Full HD is, heeft deze resolutie in het beeldscherm zitten en kan dus extra scherp beeld weergeven.
Nee
HD ready
HD readyTelevisietoestellen die voldoen aan de voorwaarden voor het weergeven van HDtv-programma's mogen het logo HD-ready voeren. Dit betekent dat de tv een minimale resolutie moet hebben van 720 pixels. Ook moet er zowel een analoge componentvideo als een digitale DVI-/HDMI-ingang op zitten. Het toestel moet volgende HD-signalen ondersteunen: 1920x1080 op 50 en 60 Hz interlaced (1080i) en 1280x720 op 50 en 60 Hz progressive scan (720p). De DVI- of HDMI-ingang ondersteunt de kopieerbeveiliging (HDCP).
Ja
Resolutie (breedte)
Resolutie (breedte)De resolutie is het aantal beeldpunten op je beeldscherm, uitgedrukt in pixels. Hoe hoger de resolutie, hoe beter de beeldkwaliteit.
1366 pixels
Resolutie (hoogte) 768 pixels
Helderheid
HelderheidDe helderheid van het scherm wordt aangegeven in candela per vierkante meter. Candela komt overeen met de lichtsterkte van een gewone kaars (candela betekent kaars in het Latijn). Voor het aantal candela per vierkante meter geldt: hoe hoger, hoe beter.
550 cd/m²
Rear Projection Techniek
Rear Projection TechniekBij rear projection wordt het beeld eerst op een klein scherm geprojecteerd, dat vervolgens met behulp van spiegels op het beeldscherm wordt gezet.
n.v.t.
Kijkhoek
KijkhoekDe kijkhoek is de hoek van waaruit je nog steeds kunt zien wat er op het beedscherm staat. Dit wordt weergegeven in graden. De meeste lcd-tv's en plasma-tv's hebben een kijkhoek tussen de 140 en 165 graden.
176
Led-tv
Led-tvBij backlight wordt het beeld van je lcd- of plasma-tv verlicht vanaf de achterkant in plaats van de voorkant. Doordat er led-lampjes gebruikt worden, wordt het beeld nog scherper en de kleuren nog levendiger. Ook verbruiken led's veel minder energie dan de traditionele ccfl's en zijn ze goedkoper in aanschaf. De duurdere variant is de rgb-led: deze vorm van backlight gebruikt 3 verschillende kleuren, waardoor het kleurenbereik nog groter wordt.
Nee
Frequentie
FrequentieDe frequentie is de regelmaat waarmee het beeld ververst wordt, aangegeven in Hertz. Een tv met 100 Hertz heeft een rustig beeld, zonder flikkering. Dit komt omdat het beeld 100 keer per seconde opnieuw wordt gelezen. Voor de frequentie geldt: hoe hoger het aantal Hertz, hoe beter.
50 Hz
Contrastratio
ContrastratioContrastratio betekent dat kleuren die veel op elkaar lijken, zoals donkergrijs en zwart, lastiger te onderscheiden zijn. Hoe hoger de ratio, hoe beter de kleuren zijn te onderscheiden.
900
Geluid Mt Logic TFT 2752HD
RMS-vermogen in Watt
RMS-vermogen in WattHet RMS-vermogen is het maximale vermogen dat constant geleverd kan worden bij 1000 Hertz.
20 W
Eigenschappen Mt Logic TFT 2752HD
Hardeschijfcapaciteit n.v.t.
HDTV
HDTVHDTV staat voor High Definition Television en het is de televisietechniek van de toekomst. Het heeft een hogere resolutie dan het traditionele PAL-systeem en ook de kleurruimte is groter. Voor HDTV heb je minimaal 720 beeldlijnen nodig; de hoogste resolutie is 1920 x 1080 pixels.
Nee
Beeld-en-beeld (PAP)
Beeld-en-beeld (PAP)Bij Picture And Picture (PAP) of Beeld-en-beeld worden er tegelijkertijd twee schermen naast elkaar getoond op het beeldscherm.
Nee
Beeld-en-tekst (PAT)
Beeld-en-tekst (PAT)Bij Picture And Text (PAT) of Beeld-en-tekst worden er tegelijkertijd twee schermen op je televisie weergegeven: eentje met beeld en eentje met teletekst.
Nee
Beeld-in beeld (PIP)
Beeld-in beeld (PIP)Bij Picture In Picture (PIP) of Beeld-in-beeld worden tegelijkertijd twee schermen op je televisie weergegeven. Het ene beeld wordt over het hele scherm weergegeven en het tweede beeld in het klein. Dit kan een andere zender of Teletekst zijn.
Nee
Luidsprekers Ja
Elektronische Programma Gids (EPG) Nee
DVB-C
DVB-CDigital Video Broadcasting (digitale video-uitzending) via de kabel.
Nee
DVB-S
DVB-SDigital Video Broadcasting (digitale video-uitzending) via de satelliet.
Nee
DVB-T
DVB-TDigital Video Broadcasting (digitale video-uitzending) via aardse zenders.
Nee
Technische details Mt Logic TFT 2752HD
Lees-/schrijfmediacompatibiliteit Nee
Verbindingsmogelijkheden Mt Logic TFT 2752HD
HDMI-aansluiting
HDMI-aansluitingHDMI staat voor High Definition Multimedia Interface. Het is een aansluiting voor audio- en videosignalen in ongecomprimeerde digitale vorm, die verbinding tussen een digitaal apparaat en een beeldscherm mogelijk maakt.
Ja
Aantal HDMI-ingangen 1
Usb Nee
DVI-aansluiting
DVI-aansluitingDVI staat voor Digitale Video Interface en het is een aansluiting tussen de computer en de monitor die met zeer hoge bandbreedte signalen doorgeeft.
Nee
Front-AV-aansluiting Nee
VGA / D-Sub Interface Ja
Pc-aansluiting Ja
Aantal scartaansluitingen 2
Common Interface Slot Nee
Memory Stick Nee
Secure Digital Card Nee

Deel deze advertentie met:
|