D667 In de Harz gelegen huis met vakantiehuis

prijs
€ 125.400
datum plaatsing
06-11-15
adverteerder
Hausverkaufeninholland
type
aangeboden
adverteert sinds
09-02-2014
plaatsnaam
Enschede
telefoon
n.v.t.
gezien
22 x
snelcode info
6234749
Verzekeren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Huizen en Woningen > Koop woningen Buitenland > Woonhuizen

KENMERKEN:
 ● Soort woning: Landhuis
 ● Soort bouw: Bestaande bouw
 ● Aantal kamers: 8
 ● Woonoppervlakte (in m²): 185
 ● Perceeloppervlakte (in m²): 1666
 ● Bouwjaar: 1953
 ● Type woning: Vrijstaande woning, Woning met bedrijfsruimte en Overige soorten
 ● Regio Buitenland: Duitsland
 ● Stad of Plaats: Bad Sachsa

OMSCHRIJVING:
Dit bijzondere object biedt diverse mogelijkheden, van verhuurd tot volledig eigen gebruik, of doorverkoop van een van de kavels. Het ruime hoofdhuis met een oppervlakte van 140 m2 is voorzien van o.a. een eiken houtenparket vloer, een inloopkast, een kwalitatief goede inbouwkeuken,  twee slaapkamers, twee badkamers, en een ruime woonkamer. Tevens is het huis geheel onderkelderd. Een ruim overdekt terras en een dubbele garage met elektrische deur maken dit geheel af. Dit huis staat op een kavel 833 m2. Koopprijs : € 95.500 De kleinere woning (vakantiewoning) van 45 m2 heeft een slaapkamer, een woonkamer met keuken, is deels onderkelderd en beschikt ook over een eigen terras. Momenteel wordt de vakantiewoning verhuurd. Deze staat op een kavel van 833 m2. Koopprijs : € 34.500  Uiteraard zijn ook beide objecten als gezamenlijk te koop, dan is
de koopprijs € 129.000 Beide huizen zijn voorzien van Nachtspeicher-Heizung.  Op het ruime kavel bevinden zich diverse schuurtjes en tevens drie stallen. Ook siert de tuin de prachtige rhododendrons en verschillende fruitbomen.  Beide huizen zijn in 2002 geheel gerenoveerd en gemoderniseerd volgens de laatste maatstaven. Dit object wordt u zonder makelaar aangeboden, neemt u graag contact met ons op voor de gegevens van de verkoper. Ook helpen wij u graag met het bespreken van de vele mogelijkheden die dit bijzondere object met zich meebrengt.    

EXTRA KENMERKEN:
 ● Ligging: Buiten bebouwde kom en Rustige weg
 ● Extras: Bedrijfsruimte, Garage, Tuin en Schuur of Berging
 ● Tuinoppervlakte (in m²): 1666
 ● Aanbieder: Zonder makelaar

ADVERTEERDER:
Naam: LTT Interim
Tel: 0625346265
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4685728/ko

Deel deze advertentie met:
|